Meddig tart megírni egy egyedi admin felület (CMS) kódját?
Figyelt kérdés
Tudom, ott van a Wordpress, Drupal és társaik, de érdekelne, hogy egy üres oldalról indulva, meddig tartana egy saját egyszerű CMS-t fejleszteni, mondjuk egy blogszerű oldalhoz, szóval nem egy bonyolult webshopról van szó. Saját tapasztalatokat is írhattok.2020. febr. 27. 19:24
1/4 anonim válasza:
Nem túl bonyolult webshopnak, ahol nincs is olyan sok termék, 1 nap alatt megírható, ha jártas vagy a fejlesztésbe és már nem egy ilyet csináltál.
Viszont, ha sose csináltál és nem vagy jártas, akkor hónapok is lehetnek...
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi félreérthetően fogalmaztam, nem webshop, hanem blogszerű oldal, és még nem csináltam semmi hasonlót. Nagyon alap HTML, CSS és PHP tudásom van.
2020. febr. 27. 19:46
3/4 anonim válasza:
Attól függ milen az az alapszintű tudásod. Adatbázis tudás? Szerintem egy nem tul bonyolultatt néhány nap alatt össze lehet rakni (hogy mennyire lesz könnyen feltörhető, meg stabil meg stb. arról most nem beszélek).
4/4 anonim válasza:
Ennél pont az a nehezebb, hogy minden biztonságra figyelj. Kezdőként azért nehéz. Tutorialokbol megvan 1 hét alatt vagy hamarabb is, de az olyan is lesz.
Előbb kisebb projektekkel kezdj. Vagy lépésenként haladj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!