Nehéz a javascript?
Nincs annyi időm.
Az okj megszünik, most kell gyorsnak lenni!:D
Hetek = évek. Elírtam.
Nem lehet gyorsan megtanulni semmit. Főleg, ha idősebben kezded el. Ha 12 évesen elkezdted volna, akkor sokkal könnyebb dolgod van, mert a "programozás szemléletére" fejlődik az agyad.
Miért ne lehetett volna?
Az okj meg nem szűnik meg csak átalakul.
Mert régen voltam 12... A webfejlesztés alapból nincs Régóta az országban.
Az okj-t meg tudom, hogy átalakúl, de akkor 2-3 év lesz egy szakma. Nekem az hosszú idő
Oka van az átalakulásnak. Azért kell több idő egy szakmához, mert féléves gyorstalpalókon megszerzett "tudás" nem piacképes. Értem, hogy az hosszú idő, de ha napi 16 órát foglalkozol vele és megvan az érzéked is, akkor pár hónap alatt elsajátíthatod egy olyan szinten hogy eljuss a keretrendszerekig és akkor néhány react-os vagy angularos (ami egyébként typescript) hobbi projektet összerakj referenciának (ez újabb minimum fél év) és akkor talán sikerrel pályázhatnál normális munkára.
Interjúztattam pár pályakezdő/pályaelhagyó embert (még azt sem néztük junior esetén, hogy megvan-e papírja, csak az érettségi legyen meg) tehát nem volt magasan a léc, és egy kezdő feladatsoron a többség totál elvérzett. Munkáltatói szempontból pedig nem nagy üzlet felvenni egy olyan embert aki gyakorlatilag semmit nem tud szinte és egy másik embert kell teljes munkaidőben mellé helyezni, hogy szakmailag támogassa, magyarul 2 ember fizuja megy a levesbe, remélve, hogy közben nem hagyja ott az új a céget vagy egyáltalán beválik és nem csak kitanítjuk aztán lelécel. Szóval nehéz ügy ez.
Én lassan 20 éve tanulom.
És egyre több azaz anyag amit nem tudok, mint amit tudok.
Pedig a tudásom hétről-hétre gyarapítom, új dolgokkal ezen a területen is.
Rengeteget, kell tanulni, gyakorolni, ahhoz hogy piac képes tudásod legyen.
Amíg saját költségeid sem termeled ki egy cégnél, addig nem fognak alkalmazni.
Ehhez pedig az alapokon felül mint HTML-CSS-JS, PHP-MySQL, nem árt ismerni jó pár lib -et, FW -t is ami népszerű.
És ha meg van ez a stabil alap, ekkor érted el a "Junior" szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!