Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webfejlesztőktől kérdezném?

Webfejlesztőktől kérdezném?

Figyelt kérdés
Ha egy olyan oldalt szeretnék, ahová lehet regisztrálni, bejelentkezni, és teszteket megoldani, majd ezek értékelését megnézni milyen módszerrel csinálnátok (nyelv, program, keretrendszer)?
2020. aug. 4. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Mezei PHP-ban nem bonyolult egy ilyet összehozni. Egyedül a dizájn ami sok időt elvehet, magát a programot 1-2 óra alatt össze lehet hozni, még automata kiértékeléssel is (meg van adva minden válaszhoz, hogy helyes vagy helytelen, a helyes válaszok arányából ad egy százalékot).
2020. aug. 4. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy megnézném, hogy design nélkül 120 perc alatt meddig jutna az első.
2020. aug. 4. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
#2 ne magadból indulj ki :)
2020. aug. 4. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én alapvetően mindent keretrendszerben készítek (még a kisebb feladatokat is) és ennek az a prózai oka, hogy nem tudni, később még mire lehet szükség. 10-ből 9 esetben bebizonyosodott, hogy "fúú de jó lenne még 1-2 funkció".

Szóval alapvetően Laravelt szoktam használni (nem azért mert ez jobb/rosszabb mint mondjuk a Yii vagy egy Symfony) egész egyszerűen ezt szoktam meg és ezt ismerem picit jobban, mint a másik kettőt.

Ezzel valóban (design nélkül) kb 2 óra alatt összedobható egy ilyen oldal. Regisztráció készen van, csak a teszteket kell elkészíteni. Ha elegendő hogy seed-errel feltöltöd db-be 1x és nem kell admin akkor nem nagy durranás.

Ha csicsázni akarod, akkor a frontendet vuejs vagy react-ra pakolod ki. Így nyilván sokkal több idő.

2020. aug. 5. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat!
2020. aug. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!