Webfejlesztőktől kérdezném?
Figyelt kérdés
Ha egy olyan oldalt szeretnék, ahová lehet regisztrálni, bejelentkezni, és teszteket megoldani, majd ezek értékelését megnézni milyen módszerrel csinálnátok (nyelv, program, keretrendszer)?2020. aug. 4. 15:38
1/5 anonim válasza:
Mezei PHP-ban nem bonyolult egy ilyet összehozni. Egyedül a dizájn ami sok időt elvehet, magát a programot 1-2 óra alatt össze lehet hozni, még automata kiértékeléssel is (meg van adva minden válaszhoz, hogy helyes vagy helytelen, a helyes válaszok arányából ad egy százalékot).
2/5 anonim válasza:
Úgy megnézném, hogy design nélkül 120 perc alatt meddig jutna az első.
4/5 anonim válasza:
Én alapvetően mindent keretrendszerben készítek (még a kisebb feladatokat is) és ennek az a prózai oka, hogy nem tudni, később még mire lehet szükség. 10-ből 9 esetben bebizonyosodott, hogy "fúú de jó lenne még 1-2 funkció".
Szóval alapvetően Laravelt szoktam használni (nem azért mert ez jobb/rosszabb mint mondjuk a Yii vagy egy Symfony) egész egyszerűen ezt szoktam meg és ezt ismerem picit jobban, mint a másik kettőt.
Ezzel valóban (design nélkül) kb 2 óra alatt összedobható egy ilyen oldal. Regisztráció készen van, csak a teszteket kell elkészíteni. Ha elegendő hogy seed-errel feltöltöd db-be 1x és nem kell admin akkor nem nagy durranás.
Ha csicsázni akarod, akkor a frontendet vuejs vagy react-ra pakolod ki. Így nyilván sokkal több idő.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat!
2020. aug. 5. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!