Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit szokás elkérni egy...

Mennyit szokás elkérni egy tartalomkezelőmentes bemutatkozó weboldalért?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok mindentől függ. Egy pár oldalas, reszponzív, SEO friendly weboldal saját tervezésű designnel, adatbázissal és egyedileg fejlesztett admin felület funckióval, CMS nélkül. Ki mennyit szokott elkérni (hostingot nem beleértve) hasonló weboldalért?
2020. júl. 29. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen admin, ha nincs tartalom kezelés...

Amúgy meg óra amit vele töltöttől * óra díj.

de statikus lapokért én nem szoktam kérni, max a grafikáért...

2020. júl. 29. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem túl sokat. De minek ehhez adatbázis?
2020. júl. 29. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Nem statikus lapok. Dinamikusan felépülő oldal. Statikusan beégetve elég kevés dolog lesz.

#2 Azért kell adatbázis, mert az oldalon lévő bizonyos tartalmak onnan töltődnek be. Igyekszem úgy megírni, hogy később API is lehessen hozzá.

Tartalomkezelő nélkül is lehet admin felület. Egész pontosan php +ajax alapú.

Szóval ne úgy képzeljétek el, hogy van 3 statikus oldal, hogy hali xy vagyok, itt vagyok elérhető. Lesznek az oldalon termékek is, amik folyamatosan változnak. Webáruház alapon nem tudna működni az adott site, csak face-to-face.

2020. júl. 30. 07:21
 4/7 A kérdező kommentje:
#1 tartalomkezelés van, de saját, nem pedig kész CMS, mint pl. WordPress, Joomla stb.
2020. júl. 30. 07:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Na'h, akkor az is "CMS".

"A tartalomkezelő rendszerek (content management system – CMS) lehetővé teszik a webhelyek tulajdonosainak, hogy programozói tudás és speciális szoftverek (Adobe Dreamweaver vagy Microsoft FrontPage) nélkül is változtathassák az oldalukon látható szöveges és képi tartalmakat."

Azért így már más, az oldal tudásától, és funkcióitól függően 100 ezertől a csillagos égig terjedhet.

2020. júl. 30. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Valóban rosszul fogalmaztam, köszönöm!

Sok helyen olvasom, hogy "pár" 100.000 Forintot is el szoktak kérni akár egy egyoldalas, bemutatkozó oldalakért (az Áfa nem tudom, hogy benne van-e).

Tegyük fel, hogy van 3 oldal. Egyedi funkciók maximum annyiból állnak, hogy van benne egy keresés, termékek listázása, illetve cms-en belül tartalomkezelés (ami alatt azt értem, hogy a saját fejlesztésű design/sablon-on belül tudja átírni a szöveget). Nyilván szerveroldalon is van vele munka a funkciók miatt. Aki már jártas ilyen téren, mennyit kérne el érte?

2020. aug. 7. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:
150~200e (nem vagyok ÁFA körös)
2020. aug. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!