Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elakadtam CSS-ben, hogy lehet...

Elakadtam CSS-ben, hogy lehet ezt a navigációs menüt megfelelően a fejléc kép mellé mozgatni?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2-3 hete kezdtem el tanulni HTML-CSS-t könyvből és videókból.(néhány nap kihagyással).

A célom az, hogy full-stack webfejlesztő legyek. Amihez tudom jó sok év gyakorlás kell még hátra.

Szeretek kisebb projektekbe belevágni, így gondoltam megalkotnék egy olyan honlapot ami az egyik kedvenc játékomról szól, viszont elakadtam. Szeretnék egy olyan navigációs menüt létrehozni, ami a fejléc kép mellé igazodik, úgy hogy a fejléc kép középen legyen mindig.

Próbáltam sokféleképpen de sajnos nem sikerült. Lehet ez nem a legjobb design egyébként, de attól függetlenül nem árt ha tudom, hogy kell :D

Egy kis segítséget szeretnék kérni, akinek esetleg kedve van itt rá tud nézni:

- HTML: [link]

- CSS: [link]

(a képeket feltöltöttem így megfognak jelenni)

Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 27. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasznalj flexboxot
2020. júl. 27. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Egész jól néz ki elsőre, de nagyjából 15-20 évvel ezelőtti weboldalak design szempontjából.

Interaktívabbá kéne tenned.

Pl. Bootstrap használatával. Ez most nagyon elterjedt technológia.

A CSS-ed is nagyjából 50-75%-kal csökkenthető vele.

Ami nagyon hasznos lenne, egyből valami keretrendszerbe próbálkoznál dolgozni. Nem csak így egy HTML fájlt létrehozva.

A felső menüt húzd le a Bootstrapből:

[link]

Ezután csak formáznod kell CSS-be kicsit.

2020. júl. 28. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2020. júl. 28. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez az oldal. Csak a kérdést nem értem. Az a cél hogy a menü MINDIG ott legyen, ahol most van úgy, hogy a logo meg MINDIG középen?
2020. aug. 1. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!