Hogyan tudom megcsinálni hogy egyszerre csak 10 név jelenjen meg?
Figyelt kérdés
Van egy adatbázisom amiből bizonyos feltételeknek megfelelően listázok ki sorokat. Ez eddig megy is,. Azt hogyan tudom megcsinálni hogy egyszerre csak mondjuk 10 sor legyen és a lista alatt lehessen tovább menni a következő 10 sorra, illetve vissza?2020. júl. 21. 16:22
1/5 anonim válasza:
A lekérdezésben a LIMIT és OFFSET megadásával tudod megoldani. A megjelenítés meg attól függ, hogy milyen nyelvet, keretrendszert használsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, a LIMIT.et ismerem és működik is de akkor ugye csak az első 10-ez hozza.
Inkább a megjelenítés része érdekelne.
Ez egy kis weboldal, csak Visual Studio Code-ben írom Html, CSS és PHP-t használok.
2020. júl. 21. 18:01
3/5 Argloss válasza:
$_GET-el megkaphatod a linkben lévő számot, amit megfelelő védelemmel ellátva felhasználhatsz a lekérdezésedben. Kis .htaccess beállítással szebbé is lehet tenni a linket.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ezek lapján szerintem menni fog, mentek a zöld pipák.
2020. júl. 21. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!