HTML és CSS megtanulásának van értelme, ha már szinte bárki készíthet weboldalakat ezek nélkül is pl. WordPress-en keresztül?
A gyengébbek kedvéért:
-Le van pontozva?
-Le.
-A kérdező pontozta le?
-Nem, mert még nem pontozta a válaszokat.
Köszi.
Na mi a tanulság? Gyakorikérdéseken nem kérdezünk. (Jó, tudsz itt is jó választ kapni, de nagyon gyakran belefutsz trollkodásokba és sértegetésekbe).
Ajánlom, hogy tanulj meg angolul és külföldi oldalakon keress rá és kérdezz.
Most ha azt mondanám, hogy jó ember nem nyúl WordPresshez, akkor hülyeséget mondanék, mert nem tudom. Életemben egyszer használtam WordPresst, akkor is pluginnal és rájöttem, hogy ezeket nem szeretem. De másnak lehet jó.
Noha még tanulok és nem front end webfejlesztő akarok lenni, bőven megéri kicsit beletanulni a HTML és CSS-be. Nem olyan borzalmasan sok idő (kivéve persze ha nagyon profi szinten akarod), ismered az alapokat és tudsz majd így belepiszkálni dolgokba.
Ha csak olyan oldalakat akarsz csinálni, amit egy wordpressel lehet, akkor nincs értelme. Ha olyat, amit az nem tud, netán olyat, mint maga a wordpress (csak jobbat és okosabbat), akkor van.
Nyilván mindenre van már framework, de azzal csak olyat tudsz megvalósítani, amire a framework-öt kitalálták. Én úgy gondolom, van értelme.
8-as!
Úgy érzed, hogy az eredeti kérdésre a 2-es hozzászólásoddal hasznos választ adtál?
Én nem. Ami azt illeti nem is a kérdésre válaszoltál. Az értékelési lehetőség mellett pedig az a kérdés áll hogy: " Hasznos számodra ez a válasz?"
Szóval ha igazán értelmezed, nincs is okod megsértődni. Az hogy valakinek nem hasznos a válaszod se téged se az értékelőt nem minősíti. Csupán jelzi, hogy különböző igények léteznek.
...de nem én "pontoztalak le"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!