Hogyan kell Weblapot készíteni?
Figyelt kérdés
Utánanéztem, mindegyik videó arról szólt hogy csinálj egy üres dokumentumot és írd bele azokat amik kellenek a weblapodhoz például fejléc betűtípus, képek, logó stb. és ezután nevezd át .html-é. Eddig én is megtudtam csinálni csak hogy ha megnyitom akkor lokálisan történik tehát amit készítettem azt nem tudom elérni a telefonomon. Van rá mód hogy html-el készítsünk igazi weblapot amit bármilyen eszközről ellehet érni? Vagy hogy van ez egyáltalán? Webnode-nak nem akarok fizetni minden én magam akarok megírni
Köszönöm a válaszokat
2020. júl. 8. 20:42
1/2 anonim válasza:
Egy weblap elkészítése természetesen történhet úgy, hogy a saját gépeden, html-ben megszerkeszted. De ahhoz, hogy mások elérjék, egyrészt fel kell tölteni az elkészült weblapot egy online tárhelyre, amihez ugye interneten keresztül más eszközök is hozzáférhetnek. Másrészt egy domain nevet kell hozzá regisztrálni, hogy ezen a címen megtalálható legyen az adott weboldal.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem már, köszönöm!
2020. júl. 8. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!