Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segitene a q miért hiba?

Valaki segitene a q miért hiba?

Figyelt kérdés

Notice: Undefined index: q in C:\xampp\htdocs\search\index.php on line 2

Notice: Undefined index: q in C:\xampp\htdocs\search\index.php on line 2

[link]

2020. júl. 3. 09:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen ez sokkal érthetőbb mint a hetes amúgy visual studio lent van csak neha megszokásból a masikat nyitom meg
2020. júl. 3. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a Notepad++-szal. Sőt... Nem kell egyből mindenféle flancosabbnál flancosabb szerkesztőt használni ahhoz, hogy egy minimális weboldalt összedobjon az ember.
2020. júl. 3. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:

#9 Szuper! :)

#10 Tudom, hogy nagy falat neki. (én voltam az is aki javasolta, hogy az alapokkal kezdje) Azt volt vele a szándékom, hogy minél több dologra mutassak benne példát - teljesség igénye nélkül - (de legyen minek utána nézni), illetve kapjon egy működő megoldást. Amolyan "mankónak" szántam a tanuláshoz... :)

#12 Igazából pont a kezdők esetében lenne jobb egy normális IDE. Ha van rutinod, akkor alapból tudod, hogy melyik php verzióban mit használhatsz. A kérdező viszont rendszeresen belefut olyan problémába, hogy videó alapján próbál tanulni, viszont a videó elavult. (pl mysql-t használ a mysqli helyett). Ami nyilván 7.X-ben már nem érhető el (szerencsére) és egy IDE szépen alá is húzza, ha olyat akarsz használni amit nem lehet. Sőt a deprecated miatt is nyavajog. Beállíthatod a php verziót ami alapján ellenőrzi a kódot (normális projekt esetén pedig a composer-ben definiált min. php verziót veszi alapul). Na ez az amire egy szövegszerkesztő alkalmatlan... Még nekem is segítség pedig napi szinten ezt csinálom, de annak aki most tanulja rengeteg időt spórolhat.

2020. júl. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!