Mit használjak? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Weboldalt szeretnék készíteni, ingyen, online. Nem üzleti célra használnám. Szeretném, hogy megadhassak kulcsszavakat, amikre, ha az emberek rákeresnek, kidobja a kereső a weblapot. Olyat szeretnék, amit könnyen lehet kezeelni, mert annyira nem vagyok jártas az informatikában. Szeretném, hogy be lehessen jelentkezni az oldarra, legyen chat felület, qiz felület.2020. jún. 19. 12:42
1/8 anonim válasza:
Az általad felsorolt dolgokért már keményen fizetni kéne egy szakinak.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lehetne simán megcsinálni? Szórakoztató célra?
2020. jún. 19. 15:26
3/8 anonim válasza:
Ezt így összességében amit leírtál egy ingyenes tartalomkezelő sem tudja neked nyújtani.
4/8 anonim válasza:
Ilyet ingyen nem lehet. És elég komoly összegbe is kerülhet.
5/8 anonim válasza:
Fel akarod találni a googlet még egyszer? Nincs egy korszakalkotó ötleted, ahol az emberek ismerősnek jelölhetik egymást és megoszthatnak mindenfélét egymással?
6/8 A kérdező kommentje:
Dehogy! Csak egy Fandom oldalt szeretnék!
2020. jún. 21. 13:52
7/8 anonim válasza:
Lehet akkor én értem félre, de az előző válaszolókkal ellentétben nem tudom mi az amit ne tudna egy sima CMS.
A bejegyzésehez és tartalomhoz megadhat kulcsszavakat, amik valóban segítik, hogy a keresőből rátaláljanak az oldaladra, de önmagában azért nem ilyen egyszerű a keresőoptimalizálás. Lassan már egy külön szakma.
"be lehessen jelentkezni az oldarra, legyen chat felület, qiz felület."
Ezt is szokták tudni a CMS-ek, max kell hozzá pár plugin.
Wordpress, Joomla, drupal, stb...
Egyiket sem használom, mert egyedi fejlesztéssel foglalkozom csak (szóval többet ezen a téren nem tudok segíteni), de találsz hozzá segédletet a neten. Azt legalább már tudod mit keress. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2020. jún. 22. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!