Weboldal "rólunk" részhez riportot kirakni?
Egyéni vállalkozó vagyok, kézműves kerámiatermékeket árulok. Elkészült a webolalam, már csak finomítások vannak, mint a rólunk rész megírása. Korábban készült velem egy riport, ahol lényegében mindent elmondok, hogyan kezdtem és hogyan jutottam ideáig, mivel foglalkozom. Arra gondoltam, ezt a riportot kiraknám a rólunk részbe szöveg helyett. Erről mi a véleményetek? Jobb lenne egy hagyományos rólunk rész, esetleg gáz egy riportot kirakni velema saját oldalamra, mint bemutatkozás, vagy jó ötlet?
Tudom, nem ez a mérvadó, de olvasgattam itt és egy kérdés kapcsán felmerült bennem az ötlet.
Szerintem teljesen rendben van, legalább újszerű a megoldás biztosan többen fogják megnézni, mint ha olvasni kéne.
Az már egy másik kérdés, hogy valóban igaza van az előttem szólóknak. Egy jó weblap nem rólad szól, hanem a látogatódról, neki, az Ő hasznáról. Miért jó neki ha téged olvas, néz stb. De ez minden oldalra vonatkozik, nem csak a rólunk oldalra, már most az elején gyomláld ki javítsd az olyan részeket, ahol előfordul a "Mi", Az "Én" A "cégem A "vállalkozásom" és társai szavak. Az olvasóid hálásak lesznek, ha róluk az ő problémájukról írsz, beszélsz. És ha ez a hála a vásárlásban végződik, hát kell ennél több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!