Polowebshopot nyitnék, és olyan motorhoz/kiegészítőhöz lenne szükségem, ahol feltöltöm a mintát, és minden színű és fajtájú látványtervhez automatán beállítja a honlap.
A termék 3D modellje kell, az alap színek - textúrák, és minta amit ráhelyezel, majd ebből legenerálni a képeket.
Ez kicsit össze tettebb feladat mint azt elsőre gondolnád.
A linkelt oldalak se automatikusan generálták a képet, hanem 3D modellezővel szerkesztették meg, majd töltötték fel színenként.
2020. máj. 22. 10:48
2/4 anonim válasza:
(Amúgy lehetne ilyet készíteni, ami 3D model megléte esetén online megcsinálja, tetszőleges szín és mintával, persze ez erősen igénybe veszi a böngésző OpenGL képességeit, ami gyengébb hardver esetén komoly fagyáshoz - akadáshoz vezethet, vagy nem képes a megjelenésre. Ezért szoktak kész képet feltölteni, és csak egyedi szerkesztőknél alkalmazzák az előbbit. Ami egyébként költséges is, párat demóztam én is, de mivel nincs senkinek pénze erre pénzt ölni, így itt meg is állt a projekt. Milliós tétel egy ilyen kiegészítő leprogramoztatása, és hozzá a folyamatos 3D modellezés a termékekhez, ami plusz embert szokott igényelni.)
2020. máj. 22. 10:53
3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, hogy lehet ilyesmit venni, mert elszaporodtak utóbbi időben az ilyen webáruházak, sokszor tök ugyanazzal a webdesignnal (üzemeltetője mindegyiknek más és más).
2020. máj. 22. 12:56
4/4 anonim válasza:
A pamutlabor.hu és polomania.hu -t a webshark.hu készítette.
Tőlük kérj árajánlatot egy ilyen jelegű weboldalra. Nem ismerem az áraikat, de első tippre is 3 és 5 millió közt fognak adni hasonlóra, úgy hogy csak át kell doppingolni az egyik motorját és újra eladni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!