Csináltam egy új megjelenést a gyakorikerdesek.hu-hoz. Szerintetek milyen lett?
Még nincs minden oldal befejezve és csak böngészben működik.
1. Telepíteni kell a Stylish bővítményt:
2. Itt kapcsolható be a téma:
Kép róla:
Nálam szétesik (Firefox + Ublock):
A három téglalap az oldal három különböző részéből van összevágva.
Sejtem, hogy az lesz a gond, hogy nem Chrome-ot használok, te pedig abban csinálod.
Érdekes... Nálam Firefoxban is olyan, mint Chromeban. Lehet régebbi verziót használtok, vagy tiltja valami a CSS-t?
Ha ezt befejeztem, lesz sötét mód is.
Hát ja... nem is értem ezt a mostani design-t... de az előzőt sem, hogy hogy a fenébe tartott ki tizenévig vele a fejlesztő.
Letisztult, modern reszponzív kellene, és nem is lenne nagy dolog összepakolni. Persze, ha nem oop-n alapul a weboldal, hanem hagyományos ömlesztett kódolása van, akkor érdekesebb a helyzet.
8
Egyszer ez már frissítve volt, az eredeti az még inkább a 90-es éveket idézte. De a többi oldaluk is ilyen. Egy emberke csinálja ő meg megtanulta egyszer ezt a webdizájn dolgot 20 éve és nem nagyon akar új dolgokat tanulni. Bár szerintem ez a dizájn csere a látogatottságon is meg fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!