Ilyen módon "át lehetne színezni" a gyakorit?
Egyáltalán nem vagyok programozó, nem is leszek az, csak elméletben gondolkodtam a következőn:
Csinál valaki egy "𝘸𝘦𝘱𝘭𝘢𝘱𝘰𝘵",mondjuk az atlathatokerdesek.hu-t, ami minden megnyitáskor szépen lekéri a gyakorikérdésekről az adott aloldal tartalmát (szóval az atlathatokerdesek.hu/uj-kerdes a gyakorikerdesek.hu/uj-kerdes-t tölti be). Kicseréli benne a CSS-t valami olyanra, amitől nem vakul meg az ember (mondjuk vissza a zöld-kék kérdés/válasz háttereket, meg hasonlók), meg az összes gyakorikérdésekre mutató linket átláthatókérdésekre mutató linkre, és utána a "végterméket" szépen visszaadja a felhasználónak.
Ez így működhetne?
Szerzői jogot sért lemásolni ebben a formában egy másik weboldalt.
Ráadásul adatvédelmi okokból is aggályos, hiszen egy harmadik fél (a másik weboldal) hozzájut a gyakorikérdéseken lévő bejelentkezési adataidhoz.
Semmiképp nem használnám!
Lehet, de sokkal egyszerűbb usercss-t írni, minden asztali böngésző tud ilyet.
De böngészőbővítményt is lehet rá írni, volt, aki meg is tette: [link]
Köszönöm a válaszokat.
Én is gondoltam, hogy ez így ebben a formában nem életképes, de azért gondoltam, megkérdezem. (Meg ki akartam próbálni ezt a szavazás dolgot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!