Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ilyen módon "át lehetne...

Ilyen módon "át lehetne színezni" a gyakorit?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok programozó, nem is leszek az, csak elméletben gondolkodtam a következőn:

Csinál valaki egy "𝘸𝘦𝘱𝘭𝘢𝘱𝘰𝘵",mondjuk az atlathatokerdesek.hu-t, ami minden megnyitáskor szépen lekéri a gyakorikérdésekről az adott aloldal tartalmát (szóval az atlathatokerdesek.hu/uj-kerdes a gyakorikerdesek.hu/uj-kerdes-t tölti be). Kicseréli benne a CSS-t valami olyanra, amitől nem vakul meg az ember (mondjuk vissza a zöld-kék kérdés/válasz háttereket, meg hasonlók), meg az összes gyakorikérdésekre mutató linket átláthatókérdésekre mutató linkre, és utána a "végterméket" szépen visszaadja a felhasználónak.

Ez így működhetne?

2020. máj. 12. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Teljesen jól működne, nem lenne vele semmi gond
Működne, de nem lenne legális
Meg lehetne oldani ezt, csak máshogy
Ez hülyeség, menj aludni
28 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerzői jogot sért lemásolni ebben a formában egy másik weboldalt.

Ráadásul adatvédelmi okokból is aggályos, hiszen egy harmadik fél (a másik weboldal) hozzájut a gyakorikérdéseken lévő bejelentkezési adataidhoz.

Semmiképp nem használnám!

2020. máj. 12. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Vannak bővítmények, amivel bele tudsz nyúlni az oldalba, nem kell külön webtárhelyet üzemeltetni.
2020. máj. 12. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de sokkal egyszerűbb usercss-t írni, minden asztali böngésző tud ilyet.

De böngészőbővítményt is lehet rá írni, volt, aki meg is tette: [link]

2020. máj. 12. 21:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is gondoltam, hogy ez így ebben a formában nem életképes, de azért gondoltam, megkérdezem. (Meg ki akartam próbálni ezt a szavazás dolgot.)

2020. máj. 12. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Illetve azt se szabad feledni, hogy a másik webszervert pillanatpk alat kitudja bannolni IP alapján, sőt mivel figyelik is az IP címeket, pl. értékeléseknél is. Így egyes rész szolgáltatás is nem, vagy csak erősen limitáltan működne.
2020. máj. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!