Tetszik az új Gyakori kérdések design, stílus?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 18:42
12/16 Darkflower válasza:
Én szélesebbre is venném a közepét, és a hátteret valamilyen szürke árnyalatra, mondjuk #dcdcdc színkóddal, a szövegboxok fehérrel a fejlécek maradhatnának kékek. jól látom, hogy nem igazán reszponzív?
13/16 anonim válasza:
A Facebook most váltott sötét háttérre. Érdemes lenne átvenni. Aki sokat tanyázik a gép előtt annak pihentetőbb. Üdv!
14/16 anonim válasza:
Bocs véletlenül megtaláltam itt is a sötét gombot. Így sokkal barátságosabb. Nem ártana felülre is kitenni :)
15/16 anonim válasza:
Jó 10 évvel ezelőtt még modern lett volna, mára már übergagyi hatást kelt.
Arról nem beszélve, hogy a sok reklám között alig lehet a tartalmat megtalálni... nekem a régi jobban tetszett!
16/16 anonim válasza:
Legalább át lehet állítani az idegesítő fehér háttérről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!