Tetszik az új Gyakori kérdések design, stílus?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 18:42
A kérdező szavazást indított:
Igen ez nagyon szuper ilyennek képzeltem el
Hát ez nem rossz de lenne még mit javítani
Igazi időutazás, nekem tetszik
Nem jó, ez gagyi
Nem jó, mert nehéz használni
Ha lehetne állítani jó lenne
90 szavazat
1/16 anonim válasza:
Az Egyéb kérdések GYIK kategóriában rengeteg választ találsz a látogatók változással kapcsolatos véleményéről. Legalább 50 kérdést biztos kiírtak róla.
2/16 A kérdező kommentje:
Erről nekem az a videó jutott eszembe amikor az oroszok egy ladát átalakítottak Porsche-vé :D
2020. máj. 12. 18:48
3/16 anonim válasza:
A 20 evvel ezelotti ingyenes weboldalkeszitokkel se lehetett ilyen ocsmany oldalt osszehozni.
4/16 anonim válasza:
Olyan mintha fogyna a tinta a nyomtatóból és egyre fakulna. Nincsenek színek, sok a fehér!
5/16 anonim válasza:
"Az Egyéb kérdések GYIK kategóriában rengeteg választ találsz a látogatók változással kapcsolatos véleményéről. Legalább 50 kérdést biztos kiírtak róla."
Viszont ez legalább a megfelelő kategóriába került.
6/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Minden új dologtól,változástól a falra tudnék mászni...
7/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, megszoktam a régit, és az végképp nem tetszik, hogy meg van határozva, 10 perc alatt mennyi választ írhatok.
8/16 anonim válasza:
Nem tetszik. Bántja a szemem, elavult hatást kelt, és előnyös változást nem látok. Zavaró az egész.
10/16 anonim válasza:
Túl fehér. Pocsékolja a telefon akkumukátorát.
A kis Gréta mérges lenne ha látná.
Kellene egy inverz opció.
Fekete alapon fehér vagy színes betűkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!