Saját vállalkozás, kevés kezdötöke (de jó ötlet! ) és kéne egy weboldal. Meg tudom csinálni magamnak úgy, ha soha ilyent nem csináltam egyedül?
Ahogy előttem is írták.
Ha nem a weboldal az ötlet, csak közvetítő felület, akkor nem gond.
Ha online szeretnél eladni valamit, akkor még ott vannak a bérelhető webshop felületek, ami kezdésnek tökéletes.
Ha a weboldal az ötlet, és annak funkciói, szolgáltatást adnak, akkor már nem ilyen egyszerű.
Te is megtanulhatod, és elkészítheted, de jó eséllyel évek lesznek mire eljutsz olyan szintre, hogy eltudd készíteni, indítani.
Ekkor érdemes keresni egy jó fejlesztőt, ami persze nem lesz olcsó, de nem igényel 3~5 év tanulást, önfejlesztést, és záros időn belül elindulhat.
(Ha pedig olyat találsz akit nem csak az érdekel, hogy munka és majd fizet, lehet elmondja neked esetleg miért nem olyan jó az ötleted.) :-D
A weboldal csak közvetítö felület lesz, a szolgáltatásomat akarom ott hirdetni.
Köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!