Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Saját vállalkozás, kevés...

Saját vállalkozás, kevés kezdötöke (de jó ötlet! ) és kéne egy weboldal. Meg tudom csinálni magamnak úgy, ha soha ilyent nem csináltam egyedül?

Figyelt kérdés
Vagy hogy van ez? Mindenképpen fizetni kell valakinek, hogy csináljon egy website-ot nekem? Bocs az idétlen kérdésért de nem sok fogalmam van erröl. Ha meg tudom csinálni magamnak, akkor tudtok ötletet adni, hogyan?

2020. máj. 12. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Így semmi értelme sincs bármibe bele vágni, ha azt se tudod hogy eszik-e vagy isszák.
2020. máj. 12. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem, hogy meg tudom e csinálni, ha fogalmam sincs róla, de megeröltetem magam, vagy jobb ha megbízok valakit. Esetleg van e erre valami program amivel én mint kezdö is megpróbálkozhatok?
2020. máj. 12. 10:41
 3/6 Derwer ***** válasza:
100%
Attól függ mit kell tudjon a weboldal. Ha csak beakarod mutanti magadat/termékedet/szolgáltatásodat és nem adatbázist kezelni (usereket, termék listákat, stb, stb) akkor szerintem a legegyszerűbb pl a WezzPage.hu ahol játszi könynedséggel tudsz összepakolni magadnak egy weblapot, lesz mobilos nézet is, és szerintem abszolút vállálható áron.
2020. máj. 12. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták.

Ha nem a weboldal az ötlet, csak közvetítő felület, akkor nem gond.

Ha online szeretnél eladni valamit, akkor még ott vannak a bérelhető webshop felületek, ami kezdésnek tökéletes.

Ha a weboldal az ötlet, és annak funkciói, szolgáltatást adnak, akkor már nem ilyen egyszerű.

Te is megtanulhatod, és elkészítheted, de jó eséllyel évek lesznek mire eljutsz olyan szintre, hogy eltudd készíteni, indítani.

Ekkor érdemes keresni egy jó fejlesztőt, ami persze nem lesz olcsó, de nem igényel 3~5 év tanulást, önfejlesztést, és záros időn belül elindulhat.

(Ha pedig olyat találsz akit nem csak az érdekel, hogy munka és majd fizet, lehet elmondja neked esetleg miért nem olyan jó az ötleted.) :-D

2020. máj. 12. 13:41
 5/6 A kérdező kommentje:

A weboldal csak közvetítö felület lesz, a szolgáltatásomat akarom ott hirdetni.

Köszi a tanácsokat!

2020. máj. 12. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt viszonylag egyszerűen meg lehet oldani, némi utánanézéssel.
2020. máj. 12. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!