Html, css, transform: scale (2) ; nem tesz semmit, miért?
div{
width: 2rem;
height: 2rem;
background: black;
}
div:hover{
transform: scale(2);
background: red;
}
HTML-> <div></div>
Mi lehet a gond? A Scale-nek meg kéne növelni a divet, de nem tesz semmit. A háttere megváltozik, de a scale nem történik meg.
A fejlesztői eszközöknél nézd meg, betöltődik-e rendesen a CSS file.
Illetve ezek a beálkítások csak CSS3-ban érhetők el.
Ez most komoly?
XAMPP feltelepitve, htdocs-ba index.html, style.css, html-be rendesen linkelve a css, es ennyi, csak ennyi apro hulyeseg, mi a Francért nem akar nekem mukodni ez se??? Sima rohadt html meg css egy rohadt lokalis szerveren, egy rohadt visual studio code szerkesztovel raadasul.
Nem tjdom mit mondjak. Nekem ez volt az utolso csepp. Egy ennyire.... Egyszeru... Dolog sem sikerul. En feladom. Koszonom a valaszt.
Ha egy alap html+css projektet csinálsz minek webszerver?
Mert több dolgot ks csináltam/csinálok, és azokhoz kell. Így meg jobb, ha egy helyen van minden (localhost/valami/), minthogy megnyitogassam külön külön őket.
Ctrl + F5 sem oldja meg.
Próbáld más böngészőben.
Illetve némelyik böngészőnek nem árt, ha minél rövidebb elérési úton található a fájlod. Próbáld áthelyezni a fájlokat mondjuk egy C:\weboldal\ mappába, és ott nyisd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!