Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Érdekes kérdés lesz. SOS!...

Sssaszem kérdése:

Érdekes kérdés lesz. SOS! Valaki megtudná válaszolni? Mit jelent a youtube magyarul? You én? Tube? Nem tudom, hogy mit jelent.

Figyelt kérdés
you én Tube feltöltést jelent?

#YouTube #feltöltés #tube feltöltés
2020. márc. 14. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nevében a You (=te) arra utal, hogy a tartalmát a felhasználók töltik fel, a Tube (=cső) pedig főhajtás a televíziózás gyermekkorához tartozó katódsugárcső előtt. A szó szerinti magyar fordításból keletkezett a Tecső interszleng megnevezés.

A google a barátod. 15 másodperc alatt találtam meg.

2020. márc. 14. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A tube (cső) az angolban a televízió szinonimája (a képcsöves televízióra utalva):

[link]

A you meg azt jelenti, hogy te:

[link]

Szóval a Youtube jelentése: "(a) te TV-d".

2020. márc. 14. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Olyan furcsa, hogy én csövem valami.
2020. márc. 14. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ehhez is kell kamera ami felveszi a lovaglásomat, ugye és feltöltöm a youtubra a videómat. Ez az én csatornám. Ugye milyen jó, hogy tudok nézni orvosos, kórházasat, stb nézni? Miért jó, hogy ez ki lett találva? Milyen okosak voltak.
2020. márc. 14. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezért nem is magyarosították, hanem maradt youtube. A pendrive ra se mondjuk, hogy toll meghajtó, mert hülyén hangzana. Meg a windows-t mint operációs rendszert se ablakozunk. De pl a cd, dvd olvasót könnyű volt átvenni, meg a "menü" részt (programoknál) nekem a tool bar hülyén hangzik.

2020. márc. 14. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!