Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Új vagyok a programozásban, és szeretnék egy olyan "rendszert" csinálni a weboldalamon, amivel különböző jelszók bevitele után, különböző feladatokat csinál. Helyre tudnátok engem igazítani? :D

<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!– Begin

function Login(){

var done=0;

var username=document.login.username.value;

username=username.toLowerCase();

var password=document.login.password.value;

password=password.toLowerCase();

if (username=="member1" && password=="password1") { window.location="page1.html"; done=1; }

if (username=="member2" && password=="password2") { window.location="page2.html"; done=1; }

if (username=="member3" && password=="password3") { window.location="page3.html"; done=1; }

if (done==0) { alert("Sikertelen bejelentkezés!"); }

}

// End –>

</SCRIPT>

</HEAD>

<BODY>

<center>

<form name=login>

<table width=225 border=1 cellpadding=3>

<tr><td colspan=2><center><font size="+2"><b>Jelszóval védett oldal!</b></font></center></td></tr>

<tr><td>Username:</td><td><input type=text name=username></td></tr>

<tr><td>Password:</td><td><input type=text name=password></td></tr>

<tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Login!" onClick="Login()"></td></tr>

</table>

</form>

</center><p><center>

</center>

</BODY>

2020. jan. 27. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Jól csinálod, már ha ez csak gyakorlás és nem egy éles oldal lesz belőle. Az oldal kódját bárki megnézheti, ezzel együtt a jelszót is, meg hogy milyen oldalra ugrik.
2020. jan. 27. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. jan. 27. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!