Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A Facebookkal hogy lehet...

A Facebookkal hogy lehet kapcsolatba kerülni?

Figyelt kérdés

Nincs hozzáférésed a közzétételi jogosultságaidhoz.

Átmenetileg korlátozzuk a végrehajtható műveleteket az emberek számára, ha az általuk kezelt oldalak sértik a szabályainkat.

Ezt írja ki az oldalaimon. Csak hát így ugye semmit nem tudunk posztolni... Nem tudom mi a hiba és ha tudnék beszélni velük kijavítanám.

Az ilyen korlátozások szerintetek meddig tartanak?

2020. jan. 25. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Minden le van írva a súgóban, ezért nincs emberi erőforrás alapú supportjuk. Ők is csak belinkelnék neked a vonatkozó cikket:

[link]

Ehhez még a közösségi irányelvek jönnek, hogy tudd mit szabad vagy nem szabad posztolni:

[link]

2020. jan. 25. 11:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet. Csak így pl hogy tiltva vagyok módosítani se tudok. :( Illetve törölni se, stb.

Ez a tiltás általában meddig tart?

2020. jan. 25. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ezt kb minden héten megkérdezik, keress rá a kérdésekre. Mindenki le fogja írni, hogy relatíve QRVÁRA kevés Facebook fejlesztő jár erre az oldalra, így fogalmunk sincs, és nem is nagyon érdekel minket. :)
2020. jan. 25. 23:05
 4/4 anonim válasza:
Sajnos én is jártam így és legfeljebb 1 hónapig tart a korlátozás, ami bizony nagy szívás. És az a "vicc", hogy velem már másodjára történik. A mai naptól már semmit sem tudok megint megosztani. Nem értem, hogy ez miért van. Nemrég például a Taylor Swiftes rajongói oldalamat tiltották le, mert valaki jelentette, mert szerinte Taylor Swiftnek adom ki magam (amit nem értek, mert ha az énekesnőnek adnám ki magam, nem magyarul írnék róla, valamint nem is E/-3-ban). De ma már az összes oldalamon ez a hibaüzenet olvasható, ami nálad is. Másodjára és sajna ismét tehetetlen vagyok.
2020. febr. 3. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!