Mi a véleményetek az oldalamról?
Nekiálltam egy online film nézos oldalnak és kiváncsi lennék pár ember véleményére, tanácsára, ötletére.
Naon az elején vok, az adatbazisba is csak beirogattam par dolgot tesztelés miatt, szal bug report-ra nem vok kiváncsi, inkabb a film listazas, az adatlapok megjelenitése, kinézet és az oldalra való ugrásra vonatkozo tanácsokra.
A logot direkt kivettem, h véletlenul se legyen reklám és feltöltottem egy ingyenes tarhelyre:
Thx!
Szia,
Nekem tetszik az oldal! Igaz, hogy még kicsit a designen javítani kéne, de JÓ!!
Szívesen segítek neked az az oldal szerkesztésében, írásában designében. Ha elfogadod segítségem írj!
Üdv.: akosbal
Tetszik a színe, jó a betűválasztás és nagyon szép a vízszintes csúszás a filmek és sorozatok közti váltásnál.
Első ránézésre kellemes csak zavar az a hatalmas fehér felület. Nem tudom, talán lehet valamit kezdeni.
Használat közben a lefelé nyíló dolgok szerintem zavaróak, mivel sokat kell miattuk scrollozni, attól függően hol nyitom meg a filmet le vagy felugrik az egész.
ujrakezdtem az egészet. most a design részét naon hanyagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!