A google minden jó ötletért büntet, ami nem jár kiadással? :D
Szóval lassan egy év próbálkozás után azt látom, hogy mindenért valami büntetés jár, pl hátratevés a találatokból..
Egy a sok közül:
Legújabb ötletem hogy átirányítom a forgalmam, egyik oldalról a másikra..most szinte eltűnt az egyik oldalam..
Szóval, bármit kitalálok, amiről azt gondolom:
"Ez így jó lesz",
Úgy érzem csak magamnak ártok vele. :)
B+, mintha folyamatosan lerombolná valaki amit építek, de csak az ő alapanyagából lehetne építeni.. :D
Ezt se tudtam, hogy saját oldalt se lehet hirdetni a saját oldalamon! :D
Szoval nagyjából mindenért büntetés jár, ami épkézláb ötlet, de nem fizetős, vagy nem kell hozzá ismerettség?
Hát, ha neked az szórakozás, hogy a másik nem ért valamihez, és kérdez, akkor egészségedre..
Én másképp szoktam szórakozni, de nem vagyunk egyformák, engem ha valami nem érdekel, nem nézem, nem állok le trollkodni.. :)
Hányszor kell még elmagyarázni, hogy, de ÉRDEKEL?
Neked tényleg erős problémáid vannak a felfogásoddal.
Szia!
Először is átirányítás:
Ha nem HTTP "301 Moved Permanently" -vel van átirányítva, ezzel megszüntetve a régi helyén, akkor duplikáció - másolásnak veszi.
DE! Ennél is fontosabb, hogy ha próbálsz trükközni, folyton variálod a meglévő tartalmak elérését, akkor instabil forrásnak veszi.
Manapság előrébb kerülni, csak a pozitív felhasználói viselkedés alapján lehetséges!
Azaz ha egyre többen, rendszeresen és hosszabb időt töltenek el rajta.
Ehhez pedig gyakori új tartalom szükséges, ami érdekelheti az embereket.
Szóval blogot elsősorban ne másnak, hanem magadnak írj.
Esetleg oszd meg facebook oldaladon ismerőseidnek.
Ha másokat is érdekelni fog, akkor úgy is előrébb kerül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!