Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A google minden jó ötletért...

A google minden jó ötletért büntet, ami nem jár kiadással? :D

Figyelt kérdés

Szóval lassan egy év próbálkozás után azt látom, hogy mindenért valami büntetés jár, pl hátratevés a találatokból..

Egy a sok közül:

Legújabb ötletem hogy átirányítom a forgalmam, egyik oldalról a másikra..most szinte eltűnt az egyik oldalam..

Szóval, bármit kitalálok, amiről azt gondolom:

"Ez így jó lesz",

Úgy érzem csak magamnak ártok vele. :)

B+, mintha folyamatosan lerombolná valaki amit építek, de csak az ő alapanyagából lehetne építeni.. :D

Ezt se tudtam, hogy saját oldalt se lehet hirdetni a saját oldalamon! :D

Szoval nagyjából mindenért büntetés jár, ami épkézláb ötlet, de nem fizetős, vagy nem kell hozzá ismerettség?

2020. jan. 3. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Pontosan miért is tartod jó ötletnek amiket csináltál?
2020. jan. 3. 21:01
 2/16 anonim válasza:
100%
Ha minimum ismereteid lennének a seo-ról, tudhatnád, hogy az átirányítást nem komálja a Google.
2020. jan. 3. 21:13
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Elképesztő, mit összeszenvedsz ezzel a SEO dologgal.

Ha leülnél és elolvasnád pár cikket a SEO alapjairól, már nem itt tartanál...

2020. jan. 3. 21:15
 4/16 A kérdező kommentje:

Mert így rengeteg embert elértem volna, anélkül hogy más oldalán kellett volna pénzért hirdetni, stb..ezt olyan bonyolult megérteni?

Szoval szerintem már az őskorba is egyik ember értesítette a többit, ha tudott valamit..

Meg, mitől olyan egyértelmű hogy "bűn", az egyik oldalamra kirakni két modult a másik oldalámról? :D

Kérlek ne válaszlolj, költői kérdés volt, szemben a fő kérdéssel, az valóban érdekelne! :)

2020. jan. 3. 21:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Elképesztő mennyien foglalkoznak azzal ami nem érdekli őket.. :D

Nem mindegy neki, mit honnan irányítok hova? Engem pl tuti nem érdekelne ki, mit csinál az oldalával..

Látok egy csomó torrent blogspotot, első helyen, azok persze rendbe vannak, de ha én egy kis forgalmat akarok terelni egyik oldalamrol a másikra, akkor az

"Fuh, de komoly bűn, gyorsan büntessük meg"

Egyébként a sok ideges embernek:

ha már a Seo hoz így értetek, olvasni is megtanulhatnátok, és a kérdésre válaszolni, vagy

El lehet húzni máshova trollkodni, javaslom a MODERÁTOR OK nak hogy nézzék át a hozzászólásaitok stílusát..aztán ha valaki kellő szeretettel reagál rátok, akkor megsértődtök'

2020. jan. 3. 21:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Meg, mitől olyan egyértelmű hogy "bűn", az egyik oldalamra kirakni két modult a másik oldalámról? :D"

Nem bűn, csak nem érted, mi miért történik, és ahelyett, hogy olvasgatnál a témában, kiírsz naponta 3 kérdést.

A Google nem tudja máshogy megkülönböztetni az oldalakat, mint URL alapján. Ha két külön URL alatt ugyanaz a tartalom található, akkor a Google azt feltételezi, hogy az egyik oldal lopta a tartalmat a másiktól. A megoldás hót egyszerű, használni kell a canonical címkét, vagy eleve a webhelytérképben kell jelölni a duplikációt.

"Engem pl tuti nem érdekelne ki, mit csinál az oldalával.."

Aztán meg ha valaki lopja a tartalmaid, és mondjuk első helyen hozza őt a Google, téged meg eltesz hátra a csába, akkor meg sírna a szád, hogy jujj gonosz Google :DD

2020. jan. 3. 22:27
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak kretén vagy.
2020. jan. 3. 23:24
 8/16 A kérdező kommentje:

Jó, kezdem megérteni, csak az a baj, hogy én dolgozok is is, ezek meg ilyen éjszakába nyúló dolgok ha nem értek hozzá, ezt a cimkét se ismerem, hogy hova kell rakni, én arra gondoltam hogy blogolgatok szabadidőmben, de nem gondoltam volna hogy olyan az egész mint egy bugos játék, vagy nem is bugos, 70%ba van kész..

Tök jó lenne ha lenne egy nyomorult ügyfélszolgálat ahol elmondhatnám hogy mi van, vagy bárki elmondhatná, de ehelyett tanuljon meg mindenki programozni, meg html nyelven beszélni..

Jó, utánanézek ennek a cimkének, köszönöm a tippet! :)

2020. jan. 3. 23:28
 9/16 A kérdező kommentje:

Az ilyen személyeskedőket meg végképp nem is akarom megérteni, mi benne a pláne hogy itt beszólogatnak.. :D

Bár, ennyi amhol kiélheti magát, biztos! :D

2020. jan. 3. 23:32
 10/16 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem tudok cimkézni, mert a régi írásaim egy nagy játékos oldalon vannak, amiket nem hajlandóak törölni..szoval azokat mertem közzé tenni a saját blogomba..
2020. jan. 3. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!