Hogyan kell csinálni honlapversenyt? Valaki segitene?
-és mi lenne a Fan oldalakkal? mind megszűnnének az ilyen barmok miatt?
- és még a honlapversenyt se magamtól csináltam...
más oldalakon láttam és nagyon jól hangzott.
-akár egy 15 éves is meg tudja mondani egy 18 évesnek, ha xar oldalt csinál! nemnagydolog! de te még a bolhából is elefántot csinálsz!-.-
na mind1
nem fogom magam ezen felcseszni,kisz f.om tudja h kiwagy,meg nincs kedven veszekedni...-.- Pá
Helló.
Ezzel, nem érsz semmit szreintem. Én, annak örülnék a legjobban, ha törölnék ezeket a szar sablonos vackokat. Mindenki azt hiszi, hogy ő hű de profi, miközbe azt se tudja mi az a html. Ha a honlapversenybe bekerül 1 mlapos oldal, azzal mit érsz? Pontozni, úgyis csak annak az embernek a stílusát tudod. Vagy mit gondoltál?? Hogy a téma szerint kell honlapversenyen osztályozni? Akkor, meg az lenne, hogy ááá lédi gagás oldal!!! Ez nagyon cuki meg is van a győztesünk. Ezzel nem ésrz semmit. Ez a verseny, inkább óvodásoknak van. Ha találkoznál egy akármilyen nagy webdisignerrel, és kérdeznél tőle akármit a mlapról, azt mondaná: Mi a lóf@szt akarsz te egy sz@ar mlappal? Jaa... Vagy lapunk.hu. Ezzel nem érsz semmit. Az ilyen oldalakat, nagyjából 0-nak veszik. Sajna ez az igazság. De, te mint egy ilyen pójásbaba, ezt még nem értheted.
ugyan még nem neveztem sose honlapversenybe, de a józan ész azt mondja nekem, hogy egy ilyen helyen pontozzák (javítom, talán feltétel)
-valid HTML
-valid CSS
-nincsenek JS hibák
ezután előnyt jelenthet
-tiszta forráskód
-google pagerank
-látogatottság
további kritériumok
-futásidő (bár ezt én egy semleges szerveren nézném)
-platform függetlenség
előny még:
-átlátható, szép letisztult grafika (ez már erősen szubjektív, úgyhogy ezt nem igazán helyezném előtérbe, de azért ne neonződ legyen sárga betűkkel, de lehet az egyszerű is szép)
-a tartalom egyértelműen és könnyen hozzáférhető.
ezek a szempontok amiket én így hirtelen el tudnék képzelni, ha honlap versenyt csinálnék.
amit írnak, hogy mlap lapunk gpotral stb miért gáz, az azért van, mert ezeknek a szempontoknak nem tudnának megfelelni, a lapokat nem az illető programozza, tehát nincs mögötte valódi tudás, ő csak egy sablont szerkeszt. ezen szerintem ne sértődj meg, ahogy látod én se sértegetni próbállak, csak magyarázni. ezek a honlapok nagyon is jók, ha valaki nem ért a HTML-hez, vagy ért, de nem tud szép grafikát gyártani, bár akkor már inkább egy ingyenes PS sablon HTML-hez. De semmiképp nem alkalmas ilyen versenyeket rendezni, az előbb leírt okok miatt, meg még pár dologra.
ha még eszembe jut vmi írok.
ja igen, a nyeremények.
tehát nem ajánlhatsz fel olyan dolgot, amit más is bármikor le tud tölteni. Akkor a nyertes semmivel sem lesz jobb annál, mint ha be se nevezett volna.
Nem ajánlhatsz fel tört verziós PS-t, vagy egyebet. Ezzel törvényt sértesz, a szoftver hamisítást pedig igen keményen büntetik, ha te nem is kerülsz bajba, azzal, hogy a gépen van egy tört program, már a tulajdonosa (szüleid) büntethetővé válnak.
Nem kell drága dolgot felajánlanod, elég ha egyedi.
(te se neveznél be egy maratoni futásra, ha a fődíj egy pohár víz lenne, inkább töltenél otthon a csapból. és ha a díj egy lopott iphone lenne, valószínű a szervezőket kicsit eldádáznák)
előzőt vótam.
UTOLSÓ!
<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<br>
</body>
</html>
Szerintem ezzel megnyerem a honlapversenyt :D
-valid HTML Pipa
-valid CSS x
-nincsenek JS hibák Pipa
ezután előnyt jelenthet
-tiszta forráskód Pipa
-google pagerank X
-látogatottság ?
további kritériumok
-futásidő (bár ezt én egy semleges szerveren nézném) Pipa
-platform függetlenség Pipa
előny még:
-átlátható, szép letisztult grafika (ez már erősen szubjektív, úgyhogy ezt nem igazán helyezném előtérbe letisztult, és átlátható, Pipa
-a tartalom egyértelműen és könnyen hozzáférhető. Pipa
Lehetnek az ilyen sablonos oldalak is jók, de... (és ide minden HTML-ben jártas és járatlan képzeljen valamit.)
10.36-os
Az általad beírt kód, nem valid. Szóval már az elsőn elbukott
igazad van, de nem nyernéd meg vele, mert nyilván aki mindennek megfelel előrébb kerülne.
de a felvetés jó, valószínű más kritériumot is bele kellene tenni, tartalomra vonatkozóan. egyébként ez tényleg nem valid html.
MM én?
Ha rám gondoltál akkor nem nyert, mert még csak nő se vagyok, bár ez nem zárja ki azt sem ha jobban belegondolok, hogy Szilvi férfi legyen a mai világban... Sőt igazából mindegy mit irok ide bizonyítani nem tudom hogy Szilvi vagyok-e vagy nem, de szerintem nem.
PS: Ha viszont nem rám értetted akkor bocs ezért a fölösleges HSZ-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!