Az jó megoldás ha a back-end és a front-end nincs egybeírva?
Tehát ha használok valamilyen back-end keretrendszert akkor a front-end-et nem írom a back-end keretrendszer template rendszerébe bele hanem lesz külön egy back-end és egy front-end framework és így akár két külön szerveren is lehet a kettő ami API-n keresztűl kommunikálna egymással.
Szoktak ilyen módon webeket tervezni?
És ha igen akkor mi lenne erre a legjobb páros?
Én egy Laravel + Vue.js vagy React.js-re gondoltam esetleg ettől van jobb?
Ha már teljes elkülönülésről van szó, akkor Laravel-be nem vegyíteném bele a VueJS-t. Azaz a Laravel-nek csak API interfészt adnék. Tehát nincs semmi blade, ami a Vue komponenseit nyilván nem tudná behúzni. :)
Ha ragaszkodsz a Vue-hoz, akkor a NuxtJS-t javaslom, aminek alapja a Vue. :)
Ha közepes-nagy alkalmazást akarsz írni, akkor Angular.
Vue/NuxtJS-el akkor szívtam meg, ha komplex weboldalt építettem ki. Mivel kvázi ad egy alapot, a többit old meg alapon eléggé eldurvulnak a megvalósítások így a végén spagettikóddá válik.
Blog, webshop alapú oldalra a Vue tökéletes, Angulárral ágyú verébre. (Webshop esetén azért elgondolkodnék)
Ha egy komolyabb modulokra épülő oldalt építesz ki Weboldalon, akkor egy idő után Vue/NuxtJS-ben spagettit fogsz nézegetni. Ott inkább Angular.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!