Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Javascriptben képmegjelenítés?

Javascriptben képmegjelenítés?

Figyelt kérdés
Hogy kell jsben úgy képet megjeleníteni, hogy közben a <script> tag-en belül maradok? Fontos lenne! Kössz!
2019. nov. 14. 05:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ideje tanúlni valamit !
2019. nov. 14. 21:17
 12/17 A kérdező kommentje:

#8: A kérdező egy adott nyelven - Javascriptben - egy adott problémára - kép megjelenítésére <script> tagen belül - keresett kezdőként megoldást, nem valami fancy függvénykönyvtárat, meg HTML boilerplate-tet, aminek a megtanulása plusz erőforrást igényel (a Javascripten felül, hiszen arra épül). Egy egyszerű kalapácsot szeretne, nem egy benzinmotoros kalapálógépet.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Amúgy ennek a csávónak annyira igaza van, csak én már belefáradtam a vitákba, inkább rátok hagyom. Kérdez az ember valamit, amit egyetlen mondattal kellene megválaszolni, erre megy az okoskodás, és harminc külföldi oldal linkelése. Ha tudnék angolul, nem ide járnék, mert itt nem igazán segítenek, max a könnyebb dolgokban. Sajnos, most erre is kell várnom fél évet, amíg egyáltalán eljuthatok odáig, hogy ezt megértem akár külföldi fórumokon is. Éljen Magyarország oh annyira szeretlek..!

2019. nov. 15. 04:48
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

# 12

azt te sem gondolod komolyan, hogy majd helyetted fognak leprogramozni valamit mások. Normális vagy te? Fizesd ki, és le lesz programozva.

" erre megy az okoskodás, és harminc külföldi oldal linkelése"

kaptál max 2 linket arról, hogy old meg a problémádat. 15 percet kellett volna rászánni te here. Minek foglalkozol ilyesmivel, ha semmi kedved csinálni? Más biztos nem fogja helyetted megoldani a problémáidat.

2019. nov. 15. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
#12 2 órán belül kaptál egy beszúrható választ, mindenféle link nélkül.
2019. nov. 15. 11:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Helyettem a problémámat :)

Jaj mekkora gond lehet a fejekben :)

Egy kérdésre szerettem volna választ kapni, melynél elakadtam. Sokat, és sokféleképpen tettem azért, hogy az a weboldal, melyet szerkesztek sokat érjen el. Az okoskodással sajnos nincs megoldás. Rá kell szánni időt? Így van egyetértek. De akkor szünjön meg ez az oldal, mert felesleges.

Azért tettem föl a kérdést, hogy egy mondatos, lényegre törő HELYES válszt kapjak. Nem történt meg. Nyílván, tanulom a dolgot. De nem akartam még 800 oldalt elolvasni pusztán egy egyszerű kis kód miatt. Tetszik vagy sem, választ nem tudnak produkálni itt a legtöbben, hiszen nagyobbnak hiszik magukat másoknál, és segítség helyett okoskodó válaszaikban élik meg a boldogságot.

2019. nov. 15. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:

" ..hogy az a weboldal, melyet szerkesztek sokat érjen el. "

a kérdésedből ítélve a tudásod annyira a béka segge alatt van, hogy nem követelőznöd kellene, hanem megfogadni azt amit a nálad tapasztaltabbak (nem feltétlenül okosabbak) mondanak.

"de nem akartam még 800 oldalt elolvasni pusztán egy egyszerű kis kód miatt."

Nem kell 800 oldalt elolvasni. CTRL + F és ki kell szűrnöd a lényeget. Kérj tőlünk kulcsszavakat, ami alapján egy fél óra alatt megszerzed a tudást. De azt senkitől ne várd, hogy helyetted programozzon, mert ez most olyan kérdés, hogy pl: hogy kell vezetni úgy egy autót, hogy ne tedd tönkre a kuplungot. Milyen autót? Benzines? Dízel? Típusa? Milyen öreg? A szócsata simán kikerülhető azzal, ha rászánsz fél órát és te magad olvasol utána.

2019. nov. 15. 22:50
 17/17 A kérdező kommentje:

"hogy nem követelőznöd kellene, hanem megfogadni azt amit a nálad tapasztaltabbak (nem feltétlenül okosabbak) mondanak."

Ezzel egyetértek. Csak a türelem más már. Nem követelőztem, reményvesztetten feladtam. Alapszintü webprogramozási tudással rendelkezem, és most tanulom a js-t. Ezért bátorkodtam kiírni ezt a kérdést, hogy ne küzdjek vele ennyit, és továbbléphessek. Egy könyv, nem kifejezetten az én problémáimat tekinti elsődlegesnek, hanem halad, ugymond interakció nélkül, tehát igenis van, hoogy utánna kell olvasni, kérdéseket feltenni, mert a mai könyveket rosszúl írják meg(Tisztelet a kivételnek), hogy a kiadó ne 500 oldalt nyomtasson, hanem csak 230-at. Üzlet ez is semmi más, de nekem attól még 8 oldal kéne egy témára 3 helyett.

Üdv!

2019. nov. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!