Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretnék youtubbal vagy...

Szeretnék youtubbal vagy weboldallal pénzt szerezni! A kérdés, hogy mivel?

Figyelt kérdés
Nem tudom miről csináljak. Szeretem a gépes játékokat, esetleg segíteni másoknak, de nem szeretnék beszélni, és magamról egyáltalán bármit kiadni. Nem is tudom, hogy megéri e nem kell sok pénz csak egy kevés zsebpénz!

2019. szept. 22. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs semmi egyedi ötlet, akkor kár is bele vágni az egészbe.
2019. szept. 22. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

ha már ötleted sincs, akkor esélytelen a dolog

általában akar az ember valamit és megvalósítja, nem a neten random idegenektől kérdezi meg mit csináljon :)

2019. szept. 22. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Ha videózni akarsz, ahhoz olyan tartalmat is kell gyártanod! Nem úgy megy, ahogy a sok kis idióta elképzelni, hogy legyárt 10 perces, káromkodásokkal teli Call of Vérpistike végigjátszást, és dőlni fog a lé...minimum annyit kell elérned, mint mondjuk Dancsó Péter vagy Reactor, na azzal már lehet menni valamire.

Másfelől, a netes pénzkeresések úgy 100 százaléka kamu átrázás. Ha szerencséd van, ingyen dolgozol, ha nincs, még jól le is húznak lóvéval. Jellemzően azok a weboldalak a legátvágósabbak, ahol még nagy kani betűkkel ki is írják: "100% HOGY FIZET!!! NEM ÁTVERÉS, NEM MLM!!!4!4!44NÉGYNÉGYNÉGY!"

Na ilyeneknél biztos lehetsz benne, hogy átverés lesz, vagy MLM...

2019. szept. 22. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyit fogsz keresni, mint amennyire értesz is valamihez. És itt nem a pentakilledről beszélünk ARAMON, vagy egy szépen eldobott HE gránátról...
2019. szept. 23. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!