Szerintetek van olyan ember, aki hobbiból csinálna meg egy profi weboldalt?
Rengeteg, de vagy saját maguknak, vagy nonprofit szervezeteknek készítenek ilyet.
Olyan ember valószínűleg nincs, aki ma elvárt technológiákkal és igényességgel dolgozik, és szívesen elkészíti Pistike ötletét amit leírt a gyakorin.
Biztos van, de nagyon nem érdemes ilyesmibe belemenni.
Az ilyesmi üzlet és nem barátság, meg szívesség, meg hobbi.
Van egy weboldal ami nagyon profil lesz amikor elkészül.
Már 15 éve kezdtem el, mindig a legmodernebb technológiát használom fel benne, így párszor legyalultam menet közben.
Saját magának igen.
Viszont úgy, hogy odamegy valaki, hogy csinálj nekem profi weboldalt hobbiból, olyan nincs, mint ahogy a kőműves sem épít profi házat ingyen.
Az már más kérdés, ha a cseles munkaadó átveri az alkalmazottat, hogy csinálj profi weboldalt nekem és ebből látom, hogy értesz-e hozzá és ez alapján megkapod az állást vagy majd egyszer meghálálom neked, lesz itt pénz meg laptop meg nyaralás, meg minden... és végül semmit sem kap.
Van. Az általa hasznosnak tartott ügyben pl. így tud segíteni az orvosának, egyesületének, ezt adja "adomány"-ként, támogatásként egy non profitnak.
Tipikus win-win szituáció.
Mindkét fél jól jár ezzel: a kezdő (és friss tudással rendelkező webes) élesben alkothat, mégis barátságos környezetben, "hazai pályán".
Aki a weboldalt kapja az is nyer vele, mert olcsóbban lesz weblapja.
(Csak a szabadidejébe kerül esetleg.)
A webes megtanulja közben, hogy a leendő ügyfeleknek milyen a valós igénye, rengeteg tapasztalatot szerez.
Ha kezdő a webes, akkor olyan ez, mint a szakdolgozat.
Ha profi, akkor egy előző munkája egyszerű módosításával tud adni hobbiból weboldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!