Szerintetek egy weboldalból meg lehet élni?
Te hová regisztráltál?
Ahol rajtad kívül nincs más regisztrált tag, vagy ahol több (száz)ezer regisztrált tag van? Aztán azt az oldalt el kell készíteni, fent kell tartani, moderálni, karbantartani, ha hiba van azt elhárítani, reklámozni..
nekem van 1 weboldal ötletem amivel 1 éven belül havi 1 milliót lehetne keresni, ha nem lenne mellékhatása, hogy sokan elbutulnának miatta még meg is valósítanám
elég sok weboldal szép pénzt termel, de általában nem 1 weboldalt üzemeltet aki csinálja, hanem párhuzamosan többet
Ha Dancsó Péter a haverod akkor igen. :)
Egyébként sok milla marketing költség kell a felfuttatására. - És még úgy is bukhat szerintem ha beletolsz 100 millát.
Mert azok sem a reklámból élnek meg, hanem a prémium szolgáltatásokból.
Amiket jobbára átverésekkel "156346892 hölgy üzent neked, szívecskét küldött meg virtuális vacsit csinált, - ha előfizetsz láthatod ezeket" :) szereznek tulajdonképpen.
És rengeteg sok is van pl. társkeresőből, ha nincs valami hozzáadott érték akkor nem fognak felmennek rá (hétvégi randi szervezések, személyiség tesztek alapján összesorsolás meg ilyenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!