Úgy értem weboldal gányolásból, alacsony szintű webfejlesztésből,
2019. ápr. 25. 09:56
2/9 anonim válasza:
Mondanám, hogy attól függ, hogy hol, de szerintem az internetes dolgok, ha van elég sávszélességed, akkor nem helyfüggőek. Akár külföldre is dolgozhatnál, hisz nem olyan a munka ahol feltétlen találkoznod kell a megrendelőddel.
Szóval ha jó vagy benne, akkor mindegy hol laksz, meg tudsz belőle élni.
2019. ápr. 25. 10:22
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy, ha az ember nem űzi magas szinten, hanem úgy éppenhogy, úgy el lehet valahogy indulni?
2019. ápr. 25. 10:44
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, de nem is nagyon értem az összefüggést.
2019. ápr. 25. 11:10
5/9 anonim válasza:
Valamit vagy jól csinálj, vagy sehogy. A webfejlesztés az különösen ez a terület!
Egyrészt egy gányolt kód hemzseg majd a biztonsági hibáktól és csak az nem töri fel, aki nem akarja, másrészt, amikor a megrendelő rájön, hogy jó drágán kapott vacak kódot, akkor átadja valakinek, akinek majd napokat kell szívnia, amíg kibogozza a kód lényegét, hogy át tudja írni normálisra.
Találkoztam már olyan legacy kóddal, hogy az elkövetőt legszívesebben örökre eltiltottam volna mindennemű számítógép használatától. Csak egy példa: saját függvények, sehol egy return, ehelyett globális változóban adta át a visszatérési értéket...
2019. ápr. 25. 13:19
6/9 anonim válasza:
Szerintem belevághatsz. Számomra egy webshop sosem attól volt jó, hogy milyen a weboldala, hanem hogy milyen szolgáltatásokat nyújt maga a bolt és milyen áron. Ha az alap funkciókat tudja a weblap, lehet róla rendelni, az nekem untig elég szokott lenni.
2019. ápr. 25. 16:26
7/9 anonim válasza:
#6:
Persze, vásárlóként ennyi. De majd ha a gányolt weboldalt feltörik és ellopják az adataidat és visszaélnek vele, akkor majd nem fogsz ennyire örülni.
2019. ápr. 26. 07:41
8/9 anonim válasza:
Oké, szétgányolsz valamit egy tízesért-húszasért. A megrendelőnek ez nem fog tetszeni. Rád száll, követeli vissza a pénzét vagy eleve ki sem fogja fizetni azt a munkát. Az is biztos, hogy minél több ügyfeled lesz, annál jobban híred megy majd és végül kerülni fognak, mint a leprást. Ha szerencséd van, akkor a híred nem jut el a cégek fülébe, így talán még fogsz munkát találni, egyébként pedig hallomásból fognak kiselejtezni, ha mégis jelentkeznél egy állásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!