Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress, miért nem mutatja...

Wordpress, miért nem mutatja jól a fontokat?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 7. 22:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy mikor aktiváltam, mindent szépen mutatott, másnap meg már ilyen... Csak én vagyok Admin, magától elromlott? Vagy Google Font valamiért átdobja magát?
2019. aug. 7. 22:35
 2/4 Argloss ***** válasza:

Jobb klikk, aztán elem vizsgálata. Így ellenőrizni tudod, hogy hol romlott el a dolog.

Elírtad a betűtípus nevét. Nem tölt be a betűtípus stb.

2019. aug. 8. 11:18
 3/4 2*Sü ***** válasza:
Olyan betűtípust sikerült választanod, amiben csak az alap latin betűképek vannak meg, viszont hiányoznak kiterjesztett latin karakterek, mint pl. a magyar Ő és Ű betűk. Ilyenkor a böngésző a következő megadott, vagy ha az nincs, akkor az alapértelmezett betűtípussal jeleníti meg a hiányzó, meg nem rajzolt karaktert. Ez sok betűtípusnál előfordul, olyan betűtípust keress, ami tartalmazza az ő és ű betűket is (meg amit még szeretnél).
2019. aug. 8. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Olyant kerestem ahol jól nézett ki ékezetekkel is az 1001fonts oldalon. Ott van előnézett is.

Közben megoldottuk úgy hogy a "latin"-t átdobtuk "latin-ext"-re és minden szép ahogy kell :)

Köszi azért!

2019. aug. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!