Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet autoittal két...

Hogy lehet autoittal két filet összehasonlítani h egyformák e?

Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 01:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül képek. Képek is. Ez válasz volt arra amikor valaki azt kérdezte hogy csak és kizárólag txt fájlokról van e szó. Most éppen képekről van szó de a kérdésben nem véletlenül szerepelt a file szó. Egy file lehet kép, video, txt és még ezerféle más is és összehasonlítani nem csak képet kell képpel hanem bármit ami lehet egy számítógépen bármivel. Ezért szerepel file a kérdésben meghatározásra. Ebben az egy meghatározásban benne van minden, így nem kell felsorolni az összes létező filetipust ami egy számitogépen előfordulhat.
2019. júl. 17. 09:22
 12/15 A kérdező kommentje:

"se arról hogy egy mappában vannak"

mert eléggé gyakori h egy file mappában van. máskor azt is leirom hogy az ég kék, hátha valaki azt hiszi hogy ép a holdon vagyok s onnan kérdezek.

"és több ezer darab van" ha kevés lenne akkor meg az autoit nem lett volna megemlítve, de ezt már kifejtettem. 1 vagy néhány db-ért nem lenne értelme automatizálni. Ha meg valaki azt hiszi hogy azért akarok használni egy automatizálásra alkalmas programnyelvet mert nem kell automatizálni, az már nem az én problémám.

2019. júl. 17. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert a problémád megoldásához!
2019. júl. 17. 09:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Már meg lett oldva hisz a kérdés 5 napja lett feltéve s szinte azonnal kaptam is választ, kettőt is.
2019. júl. 17. 09:43
 15/15 A kérdező kommentje:
*3 napja
2019. júl. 17. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!