Most akkor C#-ot ismerő embernek milyen programnyelven éri meg eljutni a junior szintre, ha munkát is akar?
A Java nem épp a kedvencem, a Python tetszene, de arról azt írják, Magyarországon még nem annyira elterjedt, nem könnyű csak vele munkát találni.
A web kevésbé érdekel.
Szeleskoruen kezdik hassznalni a C#-ot?? Nekem ugy tunik, hogy egyre beszukul a piaca. TENY: technologiailag a legfejlettebb okoszisztema. TENY: ennek ellenere meg a Java-t sem tudta kiszoritani a piacrol, a komoly cegek kerultek a vendor lock-in miatt, MS egy kicsit elkesett az OSS fele nyitassal. TENY: C#-al lehet fejleszteni barmit, jatekot, webre, desktopra, IoT-re, MINDENRE... akarcsak a legtobb mainstream nyelvvel, szoval ez nem volt erv. C# es .net a windows desktopon volt nagy kiraly, nem volt alternativaja gyakorlatilag, ezert lett annyira nepszeru, de az a csatater egyre kevesbe relevansabb most a mobil/web eloretorese miatt, illetve meg desktopon is szoritja ki a JavaScript. En kezdonek nem ajanlanam, mert mire odaer vele, hogy jelentkezhessen allasokra (3-5 ev), megtizedelodnek a lehetosegek.
Itt egy friss cikk, az elso nyelv az erdekes, ezt sok helyen tunik nyertesnek, ez a JavaScript: [link]
10 evvel ezelott azt mondtuk volna, hogy egy rossz vicc, de most mar nem lehet nem komolyan venni.
Köszönöm, 13!! Igazából mindenhol csak ezt olvasni, Stack Overflow által kiadott cikkek, Quora kérdéseinél szakértői válaszok, mindenhol...
Egy még nagyon erősen tapogatózó kezdő számára úgy tűnik, hogy ezen az oldalon nagy C# hype van, közben egyéb cikkek alapján már erősen futottak még kategória és gyorsan esik a népszerűsége.
"Szeleskoruen kezdik hassznalni a C#-ot?? Nekem ugy tunik, hogy egyre beszukul a piaca."
Persze, mert nem értesz hozzá.
Platformfüggetlen lett, már Linuxra, Macre is fejlesztenek vele.
Platformfüggetlen mobilfejlesztésre is rengetegen használják.
Webre is gyakori.
Ésatöbbi, ésatöbbi...
Én pont a szöges ellentétét olvasom mindenhol, de kérek szépen róla cikket.
Olyat már kaptam, ami engem igazol.
"Platformfüggetlen lett, már Linuxra, Macre is fejlesztenek vele."
Dehogy platformfuggetlen, ne butaskodj! windows.forms vagy WPF vagy WCF mukodik 100%-osan linuxon? A platformot fejleszto entitas (MS) hivatalosan tamogatja az osszes relevans platformot? NEM.
"fejlesztenek vele", "rengetegen használják", "Webre is gyakori", "Ésatöbbi, ésatöbbi..."
Aha. ;)
"Nem cikkeket kell olvasgatni, hanem dolgozni kell vele, LoL."
Igen, csak kapj munkat. LoL
Ahhaahaaha.
Én most helyezkedtem el senior C# fejlesztőként és pont az volt a gondom, hogy nem tudtam mi alapján válasszak a rengeteg hely közül.
De biztos nem keresett nyelv.
K#rva jók vagytok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!