Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire nehéz salyát játékot...

Mennyire nehéz salyát játékot csinálni házilag c++ba?

Figyelt kérdés

Leirnátok a menetét léci

Mik az első lépések programok stb.

2019. júl. 8. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vagy ha C++, akkor használhatod az Unreal Engine-t ami sokat a kezed alá ad, de még úgy is lesz feladatod bőven
2019. júl. 9. 09:56
 12/17 anonim ***** válasza:
#10 az első és a harmadik pont nem játék, hanem engine fejlesztés, két teljesen külön terület. Shadereket esetleg ha nagyon akarod ide lehet sorolni, de annyira minimális részét veszi ki a fejlesztésnek hogy nem említeném meg mint kötelező pont egy ilyen rövid felsorolásban - ennyi erővel megemlíthetnéd a zenét, történetet, szinkronizálást, miegyebet.
2019. júl. 9. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nagypályások engine fejlesztésben kezdenek.
2019. júl. 9. 11:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Engine fejlesztés és játékfejlesztés két külön dolog, ez hülyeség, hogy ott kezdenek.
2019. júl. 9. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Konkrétan ha ezt a kérdést így fel teszi valaki, akkor neki nem hogy nagyon nehéz, inkább lehetetlen.
2019. júl. 9. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

#1-nek: a programozáshoz nem kell tudni helyesen írni, sőt angolul sem kell tudni, csupán érdeklődni kell a programozás iránt! (én 7-8 évesen nem tudtam helyesen írni, sőt angolul sem, de reggeltől estig programokat írtam)

#5-nek: a programod szépen bemutatja milyen az amikor huggyozik az ember és néha a WC mellé megy... ...ezt a programot pár sorban meg lehetett volna írni, már csak azért is, mert egy kezdő programozó azt jobban megérti, mint az osztályok használatát. Szóval az adott "játék" nem kívánja meg a végtelenbe nyúló bonyolítást, szerintem! :-)

#10-nek: Te meg mi a f@.szról beszélsz??? Minek lenne már szüksége akár matekra, meg akár fizikára, meg lineáris algebrára, meg kalkulusra, normális vagy??? Ezekre csak és kizárólag akkor lenne szüksége, ha olyan programot akarna írni, ami ezeket megkívánja (de azt nem mondta, hogy milyen játékra gondol). Elég lenne ha logikusan tudna gondolkozni, és türelmes lenne!

2019. júl. 12. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:

"ezt a programot pár sorban meg lehetett volna írni, már csak azért is, mert egy kezdő programozó azt jobban megérti, mint az osztályok használatát"

Igazad van. Egyúttal sok sikert kívánok a unit tesztek megírásához is.

Mellesleg ha a kérdező játékot akar csinálni, bizonyára az alapismeretei már megvannak, tehát értenie kell a kódot, amit adtam neki.

2019. júl. 12. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!