Mennyire nehéz salyát játékot csinálni házilag c++ba?
Leirnátok a menetét léci
Mik az első lépések programok stb.
#1-nek: a programozáshoz nem kell tudni helyesen írni, sőt angolul sem kell tudni, csupán érdeklődni kell a programozás iránt! (én 7-8 évesen nem tudtam helyesen írni, sőt angolul sem, de reggeltől estig programokat írtam)
#5-nek: a programod szépen bemutatja milyen az amikor huggyozik az ember és néha a WC mellé megy... ...ezt a programot pár sorban meg lehetett volna írni, már csak azért is, mert egy kezdő programozó azt jobban megérti, mint az osztályok használatát. Szóval az adott "játék" nem kívánja meg a végtelenbe nyúló bonyolítást, szerintem! :-)
#10-nek: Te meg mi a f@.szról beszélsz??? Minek lenne már szüksége akár matekra, meg akár fizikára, meg lineáris algebrára, meg kalkulusra, normális vagy??? Ezekre csak és kizárólag akkor lenne szüksége, ha olyan programot akarna írni, ami ezeket megkívánja (de azt nem mondta, hogy milyen játékra gondol). Elég lenne ha logikusan tudna gondolkozni, és türelmes lenne!
"ezt a programot pár sorban meg lehetett volna írni, már csak azért is, mert egy kezdő programozó azt jobban megérti, mint az osztályok használatát"
Igazad van. Egyúttal sok sikert kívánok a unit tesztek megírásához is.
Mellesleg ha a kérdező játékot akar csinálni, bizonyára az alapismeretei már megvannak, tehát értenie kell a kódot, amit adtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!