Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire telített (már) az...

Mennyire telített (már) az informatika, szoftverfejlesztés piac?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta hallani erről az informatikai munkaerőhiányról, és hogy milyen jó átképezni magukat az embereknek erre. Nagyon sok gyorstalpaló coder képzés van brutális áron, amik évek óta működnek, és nem egy ismerős ment át teljesen más pályáról.

Engem is foglalkoztat a doolg, de mi van, ha telítődött, ill. telítődik időközben?

Vannak jelei?

Van aki jobban belelát ebbe? Netán ő maga is programozó?

Szeltemberben tervezem az egyetem levelezőn elkezdeni.

2019. jún. 29. 20:28
1 2
 11/11 Anett80 válasza:

Ismerősöm csak egy sima OKJs rendszergazda (1év nappali volt érettségi után) ez után csak az IT-ben dolgozott, itthon is és külföldön is, 15 évig, nagyon sok mindent hozzátanult az évek alatt. Most is van munkája, az önéletrajzban egy tucat referenciát meg tud adni és kapkodnak érte a cégek!

Én család, kisgyerek, munka mellett már biztosan nem ülnék vissza Évekre az iskolapadba, se időm, sem pénzem nem lenne erre.

Max. egy éves képzésben gondolkodnék.

2021. máj. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!