Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Most akkor mi az igazság a...

Most akkor mi az igazság a nem diplomával és nem bootcamp-el való elhelyezkedéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Két-háromhetente végignézem a karrieroldalakat és beadom pár helyre.

A tapasztalataim alapján már úgy érzem, nem éri már meg tovább gyötörni magam ezzel az egésszel.

Tényleg olyan, mintha a minimun 3-5 év tapasztalattal rendelkezőkből lenne csak hiány, a piac már az egyetemről felszívja a diplomásokat.

2019. jún. 19. 10:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy miért NEM, azt a legfrissebb kérdésem reprezentálja: tanulni akarok"

Ha infokat akarsz szerezni, akkor mutatsz konkretumokat, pontositod a kerdesed. Ha viszont a vegtelensegig akarod folytatni ezt a kerdezz-felelek-et, akkor kerulod a konkretumokat, es idonkent bedobsz egy erzelmi provokaciot. (A stressznek a fizikai tunetet is eszlelem, ojajj! Ez olyan szomoruuuu! :D)

2019. jún. 19. 20:58
 42/49 anonim ***** válasza:
0%

Én már direkt nem is írok semmit, ez már a szappanopera 1023. része.

Ha visszajelzést akarsz, hogy érdemes-e próbálkoznod, akkor küldj githubot, és akkor meg tudjuk mondani.

2019. jún. 20. 17:32
 43/49 A kérdező kommentje:

Jó, tudom, hogy nem, na... :(

Főleg másik, "szakmai" kérdésem alapján.

Csak nem hiszek benne, hogy valaha is gyümölcse lesz ennak az egésznek

2019. jún. 20. 17:54
 44/49 anonim ***** válasza:
29%
Ha képtelen vagy küldeni egy github accountot akkor inkább tényleg hagyd abba az egészet és mindenki jól jár ;)
2019. jún. 20. 18:47
 45/49 anonim ***** válasza:
0%
Ok, szerintünk se, törölhető a kérdés.
2019. jún. 20. 19:31
 46/49 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy értelek Titeket, de ok.
2019. jún. 20. 19:37
 47/49 A kérdező kommentje:

Na akkor: visszavontam, buta vagyok, nem tartok sehol, még egy ciklust se tudok rendesen megírni...

Viszont nem tudom, hogy 1 vagy 2 év múlva lesz-e esélyem, jelen állás szerint + az alapján, amiket olvasok, NEM.

2019. jún. 20. 19:46
 48/49 anonim ***** válasza:
29%
Engem komolyan érdekel, hogy milyen választ várták erre a kérdésre.
2019. jún. 20. 19:48
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Abból hogy kíváncsiak vagyunk a kódjaidra, miért következik, hogy buta vagy és nem tudsz megírni egy for ciklust?
2019. jún. 20. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!