Most akkor mi az igazság a nem diplomával és nem bootcamp-el való elhelyezkedéssel kapcsolatban?
Két-háromhetente végignézem a karrieroldalakat és beadom pár helyre.
A tapasztalataim alapján már úgy érzem, nem éri már meg tovább gyötörni magam ezzel az egésszel.
Tényleg olyan, mintha a minimun 3-5 év tapasztalattal rendelkezőkből lenne csak hiány, a piac már az egyetemről felszívja a diplomásokat.
"Többé-kevésbé hulladék, de odáig se jutok el...."
Akkor alkoss rá valamit. Akarsz jól fizető fejlesztői melót, dolgozz meg érte, ne csak nyavalyogj! :D
Megint a "végtelen lehetőségek".
Egyedül csak a saját rossz beidegződéseimet mélyítem el és nem veszem észre, hogy túl bonyolult, kicsit se optimális kódot írok.
Tényleg lehet társulni? Hol?
Hol lehet mentort keresni? Egyáltalán mi az a mentor? Szakmában dolgozó, aki annyira lelkes, hogy szabadidejében másoknak segít?
Nekem van 2 ismerősöm, akik segítséget ígértek, részben miattuk is kezdtem azt a nyelvet tanulni, amit (sajnos nem Python-t). Mindketten egyszer segítettek össz-vissz.
Egyikük 3 hónappal később nézett rá a kódomra, de annyi idő alatt elképesztően sokat fejlődtem.
Nameg sajnos szkeptikus vagyok....
Egyrészt nem jutok el odáig, hogy a cégek a GitHub-ot nézik, mint fentebb írtam.
Másrészt konkrétan olyan szinten tesznek rám nagy ívben.
"Tényleg lehet társulni? Hol?"
Hűha, vannak ott bajok. Tipp: emberekkel lehet kommunikálni-ötletelni-egyezkedni. Sajnos többet nem áll módomban írnom. :D
Gondoltam, hogy nem állatokkal vagy gombákkal, de hol, milyen felületen?
Mi az a mentor??? Hova kell jelentkezni vagy hogy van ez? A szó jelentését nyilván értem, nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!