Érdemes nagyjából 1 év programozás-tanulás után átállni a Python-ra?
Ha úgy gondolod, hogy olyan területen akarsz dolgozni, ahol használják akkor igen.
A "kezdőknek való" pedig igazán nem feltétel egy év után. Ha tudod az alapokat (gondolok itt hogy tudsz a for ciklus létezéséről meg a különböző változótípusokról) akkor már rég túl vagy azon a szinten.
"A "kezdőknek való" pedig igazán nem feltétel egy év után. Ha tudod az alapokat (gondolok itt hogy tudsz a for ciklus létezéséről meg a különböző változótípusokról) akkor már rég túl vagy azon a szinten."
Ez azért nem teljesen igaz. Ha tényleg semmit nem tudsz az égvilágon, akkor neveznélek 0-nak, vagyis "absolute beginner" vagy ilyesmi... Ha a legalapabb dolgokat tudod, mint pl. a ciklusok, meg elágazás, akkor mondhatod magad kezdőnek.
Jó, tudom, ez kicsit olyan, mint a mentorprogramos kérdező... Nekem kell tudnom.
Jelen állás szerint nem tudom és jól jönne bármilyen tapasztalat, javaslat.
Nem értem, mi az, hogy "átállni". Úgy nyelvként megtanulni igen, legalább azért, hogy azt is(!) ismerd.
Ez a "kezdőknek való" sem azt jelenti, hogy QBASIC szintű nyelv, hanem hogy aránylag könnyen tanulható, hamar lehet sikerélményt szerezni. De amúgy vannak területek, amikben nagyon erős. Ha pedig alaposan beleásod magad, egy szint felett azért már ott is elkezdődik a fejvakarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!