Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 33 évesen késő belekezdeni...

33 évesen késő belekezdeni egy gépi tanulás karrierbe?

Figyelt kérdés

7 éve dolgozom fejlesztőként, elsősorban frontend, másodsorban backend feladatokkal foglalkozom. Egy 200+ fős budapesti cégnél dolgozom, fizetésemmel és munkakörülményeimmel elégedett vagyok, viszont néha úgy érzem hogy a túlspecializált üzleti appok fejlesztésének semmi értelme, nem érzem magam hasznosnak.

Nincs szakirányú egyetemi végzettségem, matematikából nem vagyok penge, de nagy gondom sosem volt vele. (Tudom nem sokat számít, de ötösre érettségiztem, középszinten 15 éve).

Angol felsőfok szóban-írásban, ennek így magában megint semmi értelme, csak plusz infóként írom.

A cél az lenne hogy 3-5 év múlva Amerikában dolgozzak, főként a deep learning biológiai/orvosi alkalmazásai érdekelnek.

Megvalósítható az elképzelésem?

2019. jún. 3. 08:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Felsőbb matematikai tanulmányok nélkül szerintem nem. De akár szerezhetsz egy diplomát is, még nem vagy olyan öreg.
2019. jún. 3. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!