Érdemes belekezdeni tanulás mellett?
"minden napos tanulas" :D
Autora legtobben igy csinaltuk. Nem volt nehez, ez csak heti 4-6 ora. Viszont segedmotorra en nem csinaltam, mert a B kategoriaval ugyis megkapod 1-2 ev mulva.
16 évesen szerintem már nem érdemes AM-t.
16 évesen már leteheted az A1-t is vagy 16 és fél évesen elkezdheted a B-t.
A B és az A1 mellé is megkapod az AM-t.
butaság lenne. viszont fél év múlva kezdheted (16 és fél évesen) a B-t, amivel megkapod az AM-et is.
"minden napos tanulás" "16 éves vagyok" :DD vagy kamu, vagy valami elvetemült lehetsz. kresz tanfolyam általában este van (délután esetleg) 5 körül általában, kb 6 alkalom, általában 3 óra per alkalom. ha eljutsz a vezetéshez, az meg 1 óra per alkalom, ha szerencséd van heti 2x. más ezt 8 óra munka mellett tudja csinálni, nem nehéz annyira
Szerintem már nem érdemes letenni az AM-et,fél év múlva kezdheted a B-t.
Az pedig,hogy meg tudod e csinálni suli mellett,csak tőled függ. Nekem sok órám volt a suliban,és rengeteget kellett tanulni(gyakran este 11ig),mégis meg tudtam csinálni a B-t. Egy alkalommal annyira sok minden volt a nyakamon,hogy cigiszünetben,míg mások cigiztek, beszélgettek és ültem a könyvem felett,és verseket tanultam. :D Oktatás közben pedig 20 percenként elmondtam magamban :D
Most semmikép ne kezdj motoros tanfolyamot. Mire kézhez kapod a jogsit vége a szezonnak. Aztán csak végigszenveded a telet, hogy ott áll a jó kis moci a garázsban és nem mehetsz vele.
Másik meg, ahogy írták már, hogy mindjárt kezdheted a B-t. B-hez jár (többek között) AM-is. Ha fordítva csinálnád (előbb AM, utána B) akkor 2x kéne KRESZ vizsgázni, hidd el, jobb ezt elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!