Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek elirtak a fizetesi...

Skullflower kérdése:

Szerintetek elirtak a fizetesi savot?

Figyelt kérdés

Megakadt a szemem egy allashirdetesen. Komolyan van olyan pesti ceg, aki ennyit fizet egy (tapasztalt) fejlesztonek? Vagy csak elirtak, es netto ez a bersav?

[link]

2019. máj. 30. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A cég egy nettó árból még nem tudja megmondani, hogy mennyibe fog kerülni neki az alkalmazott bére. Ezért beszélnek mindig bruttóról, azzal lehet tervezni. Nem hiszem, hogy elírás.

Az ilyeneknél szokott lenni x időnként prémium.

2019. máj. 30. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Azt hol írja, hogy tapasztalt fejlesztőt keresnek? Egyébkét a megadott bérsáv teljesen korrekt, nagyjából ennyit keres egy átlagos fejlesztő bruttóban.
2019. máj. 31. 01:06
 3/11 anonim ***** válasza:

#2 Jobb felül, "3 - 5 év fejlesztésben szerzett tapasztalat".

Lehet nettóra gondoltak csak nem tudták hogyan kell írni a szót, úgy a felső határ már elmegy alapnak egy medior PHP fejlesztőnek, budapesti viszonylatban.

2019. máj. 31. 02:22
 4/11 anonim ***** válasza:

10:00 - 16:00 Szóval 6 órát vagy bent és ezért jár bruttó 200-350? Az úgy nem is rossz

Én gyárban dolgozom, az alapbérem (8 órás munkaidővel) 230.000 (+pótlék, stb)

2019. máj. 31. 03:54
 5/11 anonim ***** válasza:

#4 "torzsido" = akkor kotelezo bent lenni, ettol fuggetlenul szinte 100%, hogy 8 oras a munkaido, maradek 2-3 orat torzsido kore kell igazitanod ahogy neked tetszik.

Ha csak 6 ora lenne, nem torzsidonek neveznek.

2019. máj. 31. 04:21
 6/11 anonim ***** válasza:
#4 Én juniorként keresek nettó! 350-et plusz juttatások. Ők 3-5 év tapasztalatra adnának harmad ennyit se. Ez neked nem rossz?! Konkrétan az ágyból nem kel ki fejlesztő ennyiért.
2019. máj. 31. 05:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Sztem lehagytak egy 1-est az elejéről. Úgy lenne reális bruttóban. Leglábbis nekem ebbe a sávba esik, bár már 10 év tapasztalattal.
2019. máj. 31. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez a meló még érdekelne is, mert Laravel-lel dolgozok, de bruttó 350-ért Budapesten??? Ettől többet keresek jelenleg vidéken!

Valószínű amúgy, hogy nem elírás, csak kis cég és nem tudnak többet kitermelni.

Mindenesetre én ennyiért nem vállalnám. Dobjanak még rá 150-et és talán megyek.

2019. máj. 31. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyilván elírás.

Ennyiért a laptopot nem kapcsolnám be.

2019. jún. 1. 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:
En videken ennyiert kezdtem 0 tapasztalattal. Ez nagyon keves
2019. jún. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!