Programozást szeretnék tanulni hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 15:43
1/12 anonim válasza:
Milyen nyelven akarsz?
Ajánlom a C nyelvet és társait.
2/12 anonim válasza:
Programozást vagy programnyelvet? Ha csak egy nyelvet akarsz, akkor arra vannak könyvek, mindegyikből elég jól meg lehet tanulni a nyelvi szintaktikát. Programozást (módszertant, technológiát, elméletet) inkább tanfolyamon vagy méginkább főiskolán/egyetemen lehet jól tanulni, azt a tudást sokkal nehezebb könyvekből és netről összeszedni.
3/12 anonim válasza:
Mit szeretnél elérni? Mik a céljaid? A "programozás" így egy elég tág dolog, szűkítsd mert így nehéz válaszolni.
4/12 A kérdező kommentje:
olyan programokat szeretnék ami a mozgáskorlátozott ebereknek segít
2010. júl. 7. 21:23
5/12 anonim válasza:
pff ahhoz már profinak kell majd lenned h olyat tudj írni.Bár a mozgáskorlátozottaknak minek is program...?nah mind1 sztem kezd nagyon az elején Pascallal
6/12 anonim válasza:
Muhaha, hogy jött ide a Pascal. A Pascal egy dologra jó: szivatni a középiskolásokat. Ha teheti az ember, kerülje el. De én se értem a mozgáskorlátozottak mennyiben vannak nehezebb helyzetben számítógépes szempontból.
7/12 A kérdező kommentje:
például nincs karjuk rossz
2010. júl. 8. 11:58
8/12 anonim válasza:
ő...és ehhez minek program.Láttam már pótkart(olyan kampósat)háborús veteránokon tesztelik-(ték)és bevállt.ugyan úgy tudnak gépezni mint te vagy én.Pontosan milyen programra is gondoltál h hangra fog majd működni....?az még elég távolinak tűnik.+azt te csak így interneten nem fogod megtanulni.
Hány éves is vagy?
9/12 anonim válasza:
Ne hurrogjátok le, addig jó amíg van benne segítő szándék.
Amúgy meg szerintem ne ezzel kezd, a hangvezérlés nem egyszerű. Bemész egy boltba, veszel egy könyvet, amit kezdőknek írtak. Abból meg tudsz tanulni.
Nem a nyelv a lényeg, hanem a prog.elmélet és a logika.
10/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak köszönőm
2010. júl. 8. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!