Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ti igy egyetem elott akik...

Ti igy egyetem elott akik informatika szakra mentek nem izgultok, nem feltek a matektol, esetleg a programozastol?

Figyelt kérdés

Van valami tapasztalat programozas teren?

En php-zom kb 5 honapja,mas nincs kisse izgulok mert mi lesz ha nem megy, mert az oop resze nem megy a dolognak

2019. ápr. 26. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 Nem látom a kapcsolatot, a php-t nem kötelező objektum orientáltan használni.
2019. ápr. 27. 00:06
 12/19 A kérdező kommentje:

ha 5 hónapja phpzol és nem megy az oop elég gáz vagy.

Hmmmm :/

Amúgy visszatérve a BME > PTE színvonal,teljesítmény.

Infó tanár azt mondja mindegy hogy hol végzel ha értesz hozzá azonnal elvisznek :)

2019. ápr. 27. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
PTE-től ne félj, onnan max az bukik ki, aki totál sötét.
2019. ápr. 27. 13:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Hat meglatjuk, azert koszi a biztato szavakat :) majd jelentkezem matek erettsegi utan :) es felvetelinel is
2019. ápr. 28. 08:52
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Vicces ez a "BME az isten" szindróma...

Kedves Kérdező,

szerinted mire van szüksége a cégeknek.

a, Kis Pista minden félévben szépen beseggelte az adott anyagot,

megszerezte felsőbb évesektől az eddigi ZH-kat, összehozott legalább egy kettest.

2019. ápr. 28. 13:30
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
b, Kis Pista pontosan érti mit és MIÉRT csinál, ezért felmerülő a problémákra megoldási ötletekkel áll elő, majd megvalósítja azokat.
2019. ápr. 28. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

Megsúgom a b lesz az. Ezért fontos, hogy értsd a dolgokat.

Most neked a feladatod, hogy megérts a miérteket, nem hogy más által megoldott feladatokat ismételgess.

5 hónapot töltöttél el úgy, hogy nem érted, hogy mi az oop.

Az opp nem egy része a dolognak, hanem egy vízválasztó. Ha ez nem megy, ha nem vagy képes, MEGÉRTENI, majd MEGTANULNI, majd HASZNÁLNI a dolgokat, akkor felejtős az egész.

De nagyon fontos az egész a megértéssel kezdődik. Majd ha össze tudod foglalni 10 mondatban, vagy akár 10 oldalban is azt, hogy mi pl. az oop, akkor jöhet a megtanulni, majd a használni rész.

Itt gyakorin mindenki önjelölt informatikus-mérnök-orvos-vállalkozó-influencer. Itt 3-4 komment után megy ez a szokásos "ha nem BME, akkor óvodaképző" duma. Pedig csak rajtad áll, hogy programozó leszel.

2019. ápr. 28. 13:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hogy így kifejtetted a válaszodat
2019. ápr. 28. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:

#17 "Ha 5 hónapot töltöttél el úgy, hogy nem tudod mi az az OOP"

PHP-t használt/tanult 5 hónapig, nem kifejeztten OOP-t.

Én szerintem kb másfél évig nem nyúltam hozzá az OOP-hoz, mert - most figyelj - az OOP nem a programozás nonplusultrája, nem abból indul ki minden. Az egy paradigma, ami pont nem a legelső, de még csak nem is a második, harmadik, vagy huszonnegyedik dolog, amit egy kezdő programozónak meg kell tanulnia. És én kifejezetten örülök, ha valakinek nem az van a fejébe tömve, hogy programozás = OOP, és az OOP-n kívül nem létezik élet. Majd ha odajut, hogy OOP-t is tanuljon, akkor megtanulja azt is, a php amúgyis pont nem az a nyelv, ami erőltetné az OOP-t.

2019. ápr. 28. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!