Más is volt igy egyetemen programozáson? Nem nekem való?
Ősszel miden tantárgyam sikerül algoritmusok kivételével,még a matek is. Bár az igazsághoz hozzátartozik,hogy algobol meglett az aláirásom,de mégse mentem el,mert úgy éreztem nem sikerült volna. Így,elég jó átlagot zártam, 3as felett, holott a szakátlagunk 1,8 körüli lett.
Jött a mostani,tavaszi félév, tantárgyak nehéznek tűnnek,de azt hiszem nem teljesithetetlen,hisz elég szorgalmasan igyekszem tanulni,amennyiben mindenre van időm. C++-t kezdtünk tanulni,elején valamennyire értettem, azókat a kódokat próbálom megoldani,amiket órán is vettünk,és fejből újra megírni. Na igen ám,de beültem ennek a kurzusnak egy másik gyakorlatára ma ,mert szerdán nem tudok bemenni,egy másik oktatóval,és sokkal komolyabbnak tünnek a kódok,nehezebbnek,olyannyira hogy teljesen elvesztettem a fejem,és csak pislogtam a kódon amit ők -és a többiek- írtak. Egyszerűen úgy érzem hülye vagyok hozzá,mindig gondolkodnom kell sokat mire rájövök mi miért van,de sokszor akkor sem jövök rá,ma pedig rájöttem hogy hót hülye vagyok ehhez,hiába hittem hogy valamennyit tudok. Szeretem az informatikát,tanulok is,de lehet hogy ez nem nekem való és feleslegesen vagyok ezen a szakon ha egyszerre az agyamat nem programozásra van beállva? :(
2007ben volt még...
Elsőre elkaszáltak progból, mint a huzat. A többi, ha nem is könnyen de meglett.
Másodjára másik tanarhoz mentem. Ott meglett ötösre és onnan a többi progr tárgy is ment. sose akartam programozó lenni (üzemeltetés érdekelt mindig is ) de amennyire a suliban kellet az simán ment utána.
Nem kell feladni, a program csak egy szelete a képzésnek. (Mérnök infót feltételezve, nem ProgMatot)
Én fosulin. Megoldottam mindent de 6x bonyolultabban 3* annyi ideig hibajavitassal egy idő után kaoszba fulladt az egész.
Azt feladtam az egészet. Szerencsére
ez nem a programozásra vonatkozik hanem a gondolkodásmódra:
https://www.youtube.com/watch?v=5MgBikgcWnY&t=6s
Ha nem érdekel az egész akkor 11:50
"The major barrier to skill acquisition isn't intellectual... it's emotional"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!