Php profil (? ) wááá
Nos lenne nekem egy nagyon nagy problémám. Van nekem ugye egy register.php-fileom ami így néz ki: [link] az sql-ben pedig így:
CREATE TABLE users(
id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
nick VARCHAR(30),
jelszo VARCHAR(32),
email VARCHAR(60)
);
aztán azt szeretném hogy mindenki aki belép saját maga adatait meg tudja nézni, úgyértem milyen emaillel regisztrált, mi a felhneve az oldalon stb majd bővül csak 1re működjön:) Nos így olvastatnám vissza az sql-ből de feszt hibákba ütközöm és nagyon wááá nemtudom mit rontok el és már 1 hete ezzel szórakozok, google-t is agyonra hajszoltam pls segítsen vki. Így olvastatom ki de semmi(lekerdez.php): [link]
Én a lekérdezést így csinálnám:
$eredmeny = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE email='$email'";
Neked nincs is $email változód, leglábbis én nem látok.
Egy session-ban kéne tárolni az email címet (vagy felhasználónevet) bejelentkezésnél, és azt beilleszteni, illetve a próba kedvéért távolítsd el a WHERE email='$email' részt, és nézd meg úgy kiolvassa e az adatbázisból a sorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!