Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Php profil (? ) wááá

Php profil (? ) wááá

Figyelt kérdés

Nos lenne nekem egy nagyon nagy problémám. Van nekem ugye egy register.php-fileom ami így néz ki: [link] az sql-ben pedig így:

CREATE TABLE users(

id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,

nick VARCHAR(30),

jelszo VARCHAR(32),

email VARCHAR(60)

);

aztán azt szeretném hogy mindenki aki belép saját maga adatait meg tudja nézni, úgyértem milyen emaillel regisztrált, mi a felhneve az oldalon stb majd bővül csak 1re működjön:) Nos így olvastatnám vissza az sql-ből de feszt hibákba ütközöm és nagyon wááá nemtudom mit rontok el és már 1 hete ezzel szórakozok, google-t is agyonra hajszoltam pls segítsen vki. Így olvastatom ki de semmi(lekerdez.php): [link]

2010. júl. 5. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a lekérdezést így csinálnám:

$eredmeny = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE email='$email'";

2010. júl. 5. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

)

Ez lemaradt.

2010. júl. 5. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom rájöttem:) köszönöm szépen! De így sincs semmi változás... csak annyit ír ki a böngésző hogy jelenleg 0 sor van a táblában. Sztem a fetch_array-nál hibádzik valami.
2010. júl. 5. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Neked nincs is $email változód, leglábbis én nem látok.

Egy session-ban kéne tárolni az email címet (vagy felhasználónevet) bejelentkezésnél, és azt beilleszteni, illetve a próba kedvéért távolítsd el a WHERE email='$email' részt, és nézd meg úgy kiolvassa e az adatbázisból a sorokat.

2010. júl. 5. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Azta de tényleg igazad van most ugrott be ugye mivel értéket kell adni a változónak ami $email = $_SESSION['email'] megpróbálom azt jövök vissza.
2010. júl. 5. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
azért egy prepared statement-et majd dobjál rá, hogy legalább a leg alapabb SQL injectionökkel ne lehessen feltörni
2010. júl. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!