Einstein idézete mennyire illik a programozásra, ill. egy jó kód megírására?
#5 vagyok:
"#5 Mit értesz legdurvább alatt? Amivel a legtöbb mindent meg lehet csinálni?"
Igen. Bár iszonyúan sok háttér-ismeretet és gyakorlatot igényel.
Egy assembly nyelven írt, full extrás operációs rendszer elfér egy floppy-n, aza 1,44MB-ot sem foglal!
#11 vagyok:
Természetesen ennek semmi akadálya nem lenne, ELMÉLETILEG!
Ebből igencsak meg lehetne gazdagodni, feltéve hogy még azelőtt le nem lövetne valamelyik konkurrens multi!
Multi alatt ilyeneket értek például hogy Microsoft, Google, Apple, stb.
"Darázsfészekben" nyúlkálsz! :D
Szerinted például kit érdekelne a mindig újabb és újabb, és egyre nagyobb memória, HDD, SDD, pendrive, VRAM, CPU?
Ha optimálisan felszerelt MenuetOS rendszerrel szeretnél elfogadtható minőségben netezni, akkor a gépigény:
Pentium III alaplap
1GHz CPU
Támogatott Videokártya
Legalább 512Mb HDD
Legalább 16Mb RAM.
Ez azért durva, nem?
A hardware-gyártóknak szerintem megérnél egy "kísérletet"!
"A hardware-gyártóknak szerintem megérnél egy "kísérletet"!"
Nekem nincs tudásom ehhez. Nem vagyok programozó, és ha az lennék, akkor sem lenne célom ezt létrehozni. Az életet lazábban kell venni, ez az, amit sok idő után megtanultam. A hardvergyártók nyugodtan lelövethetnek, sajnos évtizedeken keresztül szenvedtem a testvérem, pár gonosz ember, és a tudatlanságom miatt. Nem vesztenék vele semmit, ha lelőnek :) 3x akartam öngyilkos lenni. Bár nem is tudnék ártani nekik, de lelőhetnek, viszont akkor siessenek, ne húzzák az időt :D De akár adhatnak egy barátnőt is, és akkor lesz normális életem, és nem itt fogok kérdéseket feltenni, hanem a barátnőmmel kajázok egy étteremben, és élem az életem, mint egy normális ember :)
#14 vagyok.
Abban hatalmasat tévedsz, hogy ez az oldal a munkanélküliek gyűjtőhelye!
Bár szerintem is akad néhány közöttünk, de például én két munkahelyen is dolgozom! Párom, és egy 9 éves lányom van! Túlzásba viszed az önsajnálatot!
Azt hiszed, hogy ha a saját mentalitásodat kivetíted, avval letudsz bármit is?! Inkább azon agyalj hogy hol, milyen melót lehetne találni. Ne a "gyakori" körül forogjon az agyad amikor épp nincs jobb dolgod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!