Az EPAM-hoz milyen mélységben kell ismerni a . NET framework-öt/C#-ot, hogy felvegyék junior pozícióba, például C# fejlesztőnek?
Úgy olvastam lasszóval fogdossák az embereket az EPAM-hoz. Aki ismeri a céget: Milyen mélységben kell tudni a .NET framework-öt/C#-ot junior pozíció betöltésére? (Részletesen/tételesen körülbelül mit kell tudni, amivel már érdemes valakinek jelentkezni például az EPAM-hoz (vagy bármely hasonló céghez) junior pozícióba. Az a problematika, hogy általánosságban címszavakat adnak meg álláshirdetéseknél, amik nem elégítik ki megfelelően a tudásszomjamat.)
Apró betűs megjegyzés: Már tizenévesen tanultam programozást/SQL-t/alapvető algoritmusokat, amiket szeretek/szerettem csinálni. ^^ Kíváncsi vagyok arra merre kéne fejlődjek, ha egy junior pozíciót akarnék megpályázni...
#1:
Nem olvastam rosszul.
A soft skikk-jeimmel nincs probléma. Például: Szeretek csapatban dolgozni és simán kommunikálok másokkal. Viszonylag flexibilis is vagyok, szeretek új dolgokat tanulni.
Ami a szakmai tudást illeti: a kérdést amiatt tettem fel, mert tudni akarom, hogy inkább a mentorprogramba jelentkezzek-e vagy juniornak. Ugyanis elvileg az egyetemen nem tanítanak meg mindent, ami kellhet, illetve az egyetem mellett végzett autodidakta tanulás esetén is maradhatnak ki lényeges ismeretrészek, amik a cég számára fontosak lehtnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!