Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az EPAM-hoz milyen mélységben...

Az EPAM-hoz milyen mélységben kell ismerni a . NET framework-öt/C#-ot, hogy felvegyék junior pozícióba, például C# fejlesztőnek?

Figyelt kérdés

Úgy olvastam lasszóval fogdossák az embereket az EPAM-hoz. Aki ismeri a céget: Milyen mélységben kell tudni a .NET framework-öt/C#-ot junior pozíció betöltésére? (Részletesen/tételesen körülbelül mit kell tudni, amivel már érdemes valakinek jelentkezni például az EPAM-hoz (vagy bármely hasonló céghez) junior pozícióba. Az a problematika, hogy általánosságban címszavakat adnak meg álláshirdetéseknél, amik nem elégítik ki megfelelően a tudásszomjamat.)

Apró betűs megjegyzés: Már tizenévesen tanultam programozást/SQL-t/alapvető algoritmusokat, amiket szeretek/szerettem csinálni. ^^ Kíváncsi vagyok arra merre kéne fejlődjek, ha egy junior pozíciót akarnék megpályázni...

2019. ápr. 15. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Akkor azt barmori rosszul olvasod. Valóban a mid és seniorokat rettentően keresik, de juniorból egyáltalán nincs hiány. Az Epam, Evosoft stb ismert cégek pedig nagyon népszerűek, bőven van miből válogatniuk. A jelentkezők többségét mégcsak fel se fogják hívni, a maradékból is a legjobbat szedik ki. Az igazság az, hogy bármit tudsz ha soft skilljeid nincsenek rendben akkor rácsesztél, nem téged fognak felvenni. Na persze szakmai tudás nélkül meg mégúgyse.
2019. ápr. 15. 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:

#1:

Nem olvastam rosszul.

A soft skikk-jeimmel nincs probléma. Például: Szeretek csapatban dolgozni és simán kommunikálok másokkal. Viszonylag flexibilis is vagyok, szeretek új dolgokat tanulni.

Ami a szakmai tudást illeti: a kérdést amiatt tettem fel, mert tudni akarom, hogy inkább a mentorprogramba jelentkezzek-e vagy juniornak. Ugyanis elvileg az egyetemen nem tanítanak meg mindent, ami kellhet, illetve az egyetem mellett végzett autodidakta tanulás esetén is maradhatnak ki lényeges ismeretrészek, amik a cég számára fontosak lehtnek...

2019. ápr. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!