Visual basic szintaktikai hiba keresés?
Figyelt kérdés
Lenne két rövid egyszerű visual basic program és vannak benne szintaktikai hibák. Tudnátok nekem segíteni megkeresni őket?2019. márc. 16. 12:16
2/15 A kérdező kommentje:
Jelzi,hogy hiba van de azt nem hogy mi a hiba.
2019. márc. 16. 13:56
3/15 anonim válasza:
Mit ír? És mi van abban a sorban ahol a hibát jelzi?
6/15 anonim válasza:
Most ezt komoly? Olvasható formában nem tudnád feltölteni... megnézted egyáltalán mit küldtél?
7/15 anonim válasza:
Egyébként pedig ott van minden egyes hiba szépen leírva (csak persze számunkra nem olvasható, mert olyan szar a felbontás) az errors ablakban.
8/15 anonim válasza:
Te most szopatsz itt mindenkit?
9/15 A kérdező kommentje:
Bocsi fáradt voltam és nem ellenőriztem le a minőséget. Tudom,hogy ott van csak az angolom. Itt a kép jobb minőségben. Ha tudtok akkor kérlek segítsetek. Mert így nehéz,hogy még gyakon nem vettük és igazából nem tudok ebből semmit.
2019. márc. 18. 15:41
10/15 anonim válasza:
Itt a kép jobb minőségben.
De hoool? Na jó most már én is úgy látom, hogy csak szopatva vagyunk. Részemről itt feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!