System. NullReferenceException: 'Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra. ' hiba beolvasott fájl darabolásakor C#-ban?
Figyelt kérdés
A belinkelt kód 42. sorában található s.Split(';'); sorára írja ki a fent említett hibát. Mi lehet az oka? 2013-as Visual Studioban már egyszer megírtam ugyan ezt a programot ugyan így, de a 2017-esben már kiadja ezt a hibát. Lehet valami tök egyszerű dolog, de én nem tudok rájönni mi lehet.
#programozás #feladat #fájl #hiba #program #számítástechnika #informatika #Visual C# #algoritmus #fájlkezelés
2019. febr. 25. 18:59
11/12 anonim válasza:
Bocs, a kódban látom, hogy a 192 valami magasság. Legalábbis egy ilyen nevű nem használt változóba teszed bele az értékét.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, az első sorban a 192 a tengerszint feletti magasság.
2019. febr. 26. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!